Chat 17

Шта си сад згрешио када си у карантину? 😱
Или то нови назив за наногицу? 👮🕵️
Ajd šta pričaš, ne preteruj, ispade da sam ratni zločinac.....
Nisam nikada imao nanogicu nit' u kućnom pritvoru...
To dileri droge, nisam ja taj kalibar...
Kod mene je uglavnom "remećenje javnog reda i mira" i "ugrožavanje sigurnosti"...

Bazi malo mi je frka. :) Nije da imam konflikt ni sa kim ovde nego ja vas smatram više kao neke digitalne, a ne stvarne ljude. (bez namere da ponižavam). Nekako bi mi bilo čudno da uživo upoznam ljude sa foruma .
Sto da ne?
Uzivo smo svi dobri ljudi , a ovde smo tastaura ratnici . U realnom zivotu smo zajebanti koji do fajronta sede i sale se i sprdaju.Prosle godine smo posle oficijelnog skupa zauzeli lokalnu birtiju u Adasevcima i lupetali gluposti dok nismo izjeli sav mekani kulen od North armija :ROFLMAO:
Nekad smo u Somboru mi poneki sedeli u birtiji da fajronta uz lokalne tamburase.
Imam sve slike ali necu nas komprotivati , mozda nekom i zena prati forum. :ROFLMAO:
Jedared nam je domacica restorana bila kao iz onih filmova,svi smo se slikali sa njom 8-)
Nezaboravno je bilo i kad smo u jednom restoranu bili mi a pored sve neke zene od oko 35,valjda je bio neki skup zena oko 8. marta ili tako vec nesto.Neki su se prebacili kod njih za astal i tamburase .
Puff,sad je dosta sa potsecanjima na nasa druzenja :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Sto da ne?
Uzivo smo svi dobri ljudi , a ovde smo tastaura ratnici . U realnom zivotu smo zajebanti koji do fajronta sede i sale se i sprdaju.Prosle godine smo posle oficijelnog skupa zauzeli lokalnu birtiju u Adasevcima i lupetali gluposti dok nismo izjeli sav mekani kulen od North armija :ROFLMAO:
Nekad smo u Somboru mi poneki sedeli u birtiji da fajronta uz lokalne tamburase.
Imam sve slike ali necu nas komprotivati , mozda nekom i zena prati forum. :ROFLMAO:
Jedared nam je domacica restorana bila kao iz onih filmova,svi smo se slikali sa njom 8-)
Nezaboravno je bilo i kad smo u jednom restoranu bili mi a pored sve neke zene od oko 35,valjda je bio neki skup zena oko 8. marta ili tako vec nesto.Neki su se prebacili kod njih za astal i tamburase .
Da, da.
A još uvek ne zna čovek kad i kud da dođe...

Може бити само прекорачење нужне самоодбране, а то је ако лопов крене да бежи, а ти му пуцаш у леђа или га стигнеш и излупаш мотком, палицом или неком штанглом. У случају када ти лопов упадне у кућу где си ти са породицом имаш право на самоодбрану.
Imaš pravo na samoodbranu ako te napadne ali ne smeš da primeniš veću silu nego on, znači možeš da uzvratiš isto ili slabije. A ako te on fizički ne dira, on može da iznosi stvari iz tvoje kuće, nameštaj, babu dedu i da skida prozore i crep ti ne smeš da ga pipneš, možeš da pozoveš policiju i to je to.

Sto da ne?
Izgleda da i sad odugovlacite zbog 8 marta.

Znam da npr Goran G spada u grupu 50+, ne po godinama, nego zna sigurno preko 50 ljudi sa foruma i isto toliko bi mu pomogli da mu pukne guma u nekom od sela de zive kolege forumasi.
Isto tako najjaci tastaturisti su uzivo bili u nekom kraju sale ako se ikad i pojave.

Sto da ne?
Uzivo smo svi dobri ljudi , a ovde smo tastaura ratnici . U realnom zivotu smo zajebanti koji do fajronta sede i sale se i sprdaju.Prosle godine smo posle oficijelnog skupa zauzeli lokalnu birtiju u Adasevcima i lupetali gluposti dok nismo izjeli sav mekani kulen od North armija
Imam sve slike ali necu nas komprotivati , mozda nekom i zena prati forum.
Mnogi bi promenili misljenje o kolegama kad bi se upoznali...
Ja sam recimo o Goranu imao lose misljenje dok ga nisam upoznao, (jbg, izvini Gorane, moram biti iskren) godina je mog oca ali prema meni je pokazao izuzetno postovanje, dugo smo pricali, odlican je sagovornik i covek od kog se moze nauciti.
Juce sam bio sa jednim clanom foruma ovde iz mog kraja, bas smo pricali o tome ako bude organizovan skup, trudicemo se da dodjemo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh