mixer87kac
Član
Nisam imao iskustva hvala bogu.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
vidi da ti nesto recemJa dobio prijavu da sam tukao lika "na nacionalnoj osnovi"...
I samo na osnovu Prijave, poslata je Patrola na moju kućnu adresu, odbio sam da krenem s njima, može, ali prvo da obavestim svoga advokata, a bez advokata, spreman sam ovde, na licu mesta, da odgovaram na sva Vaša pitanja i potpitanja, u potpunosti pristajem da sarađujem...
Neću da pišem kako sam prošao, nije za svačije oči...
Uglavnom, uspeo sam da negiram optužbu...
Tako da, u Srbistanu može svako za svašta da optuži drugoga, teret dokazivanja je , U PRAKSI, na optuženom...
Naravno da sam se naknadno, podnosiocu prijave posebno srdačno zahvalio...![]()
Znam, zato nikada nisam mogao dobiti Nabavnu za lovačko oružje, sve komšije rekli kakav sam, pa kao smiriću se, međutim, od toga ne beše ništa, a samim tim, uskraćen sam da budem Lovac, A VOLIM LOV, i družim se s Lovcima..vidi da ti nesto recem
sobzirom kako pises o ovim tucama u ova 2 dana--ne cudim se uposte sto je patrola poslata po tebe
zapisan si ti kod njih po-odavno vec ocigledno![]()
Nikada nisam glasao za SNS, nisam nikada bio ni Član, a ni simptizer bilo koje stranke, pokreta, NVO...
Јесте па да ти тако накриво насађен наиђеш на нас.Svi nešto trtljate, sve znate i prozivate, drugima lepite etikete i podmećete uverenja, pa što ne idete na proteste, a ?![]()
Код нас то буде за Светог Трифуна, када виноградари направе бал.Počeh priču, pa se prekinuh, mnogo puta lokalne pijandure upadnu na lokalno druženje Lovaca , dobiju da jedu i piju, i obavezno kreće vređanje !!!
U pravu si , bolje nemoj dolaziti !Izvinjavam se ako sam nekog uvredio !!!
Ko me poznaje zna da sam uvek bezobrazno iskren i uvek imam svoje mišljenje (koje se obično ne poklapa s većinom)...
A ponese me i bes pa svašta pišem, a uživo bude još gore....
Sedim kući, ne smem nikuda, u karantinu sam, besan i na samog sebe, i šta ću, s nekim moram da se raspravljam (svađam)...
A "bivše" komšije ?
Pa za sada vlada "zatišje pred buru", inače, biće zabavno, spremam Tužbu za Mart mesec...
Ne brinite, bićete blagovremeno obavešteni...
I mene ovakvog zovete na druženje uživo ?
Recept za katastrofu...![]()
Samo da nebude piletina , kaze Luka nejede nista sto Q nije napravioJa sam siguran da neće biti incidenta ako dođeš.
Dobijaćeš u odnosu na nas duplu dozu piva(jer neki jedu duplu dozu pečenja i roštilja), i držaćemo ti pozitivno raspoloženje do kraja raznim metodama.
Takođe, dozvolićemo ti da budeš moderator diskusije. Vodićeš i odnose i materijalnu logistiku sa konobaricama.
Mislim, to je maksimalno što možemo učiniti za tebe. Ako želiš još nešto, razmotrićemo..![]()
Шта си сад згрешио када си у карантину?Izvinjavam se ako sam nekog uvredio !!!
Ko me poznaje zna da sam uvek bezobrazno iskren i uvek imam svoje mišljenje (koje se obično ne poklapa s većinom)...
A ponese me i bes pa svašta pišem, a uživo bude još gore....
Sedim kući, ne smem nikuda, u karantinu sam, besan i na samog sebe, i šta ću, s nekim moram da se raspravljam (svađam)...
A "bivše" komšije ?
Pa za sada vlada "zatišje pred buru", inače, biće zabavno, spremam Tužbu za Mart mesec...
Ne brinite, bićete blagovremeno obavešteni...
I mene ovakvog zovete na druženje uživo ?
Recept za katastrofu...![]()
Gledao sam sinoć celo Šarovićevo izveštavanje. Barem 50% ljudi su radnici komunalnog romske nacionalnosti.
Bazi malo mi je frka.Kako znas da je daleko,jos se nismo dogovorili.Ima debata na nasoj viber grupi oko dogovora,ali nebrini se.Nece biti u Čikagu,sve ce da ti bude u krugu ispod 200 km tako da izgovori nevrede.Jedino akose neko boji suceljavanja uzivo?!
![]()