Chat 17

Али он није провалио у моју кућу. Никога нисам видио, ништа није нестало, а ко је њега умлатио нека истражује народна милиција.
Код мене није био, вјероватно му се нешто помутило од ударца у главу.
Tacno bi i ja isto tako ;) 😉 A opet posle svega moras da dokazes da nisi kriv,tako je nazalost za sve u nasem zakonu.

Може бити само прекорачење нужне самоодбране, а то је ако лопов крене да бежи, а ти му пуцаш у леђа или га стигнеш и излупаш мотком, палицом или неком штанглом. У случају када ти лопов упадне у кућу где си ти са породицом имаш право на самоодбрану.

nema labavo

nema labavo
Sta kaze ".... vecina Slovackih medija ...." ?

Čujem da poljoprivrednici iz više pravaca ulaze u N.Sad .
Kažu da su bili blokirani od strane žandarmerije na više mesta ali da su se uniformisana lica povukla i da su poljoprivrednici pošli u susret studentima . Ako neko zna nesto vise neka objavi .

@mixer87kac u mom slucaju prijave nasilja u porodici itekako sam morao da dokazujem da nisam kriv,e sad koji je tvoj slucaj?
Taj ko te prijavio za nasilje mora da pruži i neke dokaze za to pa ako dokazi upućuju na tako nešto onda se braniš i dokazuješ svoju nevinost jer postoje dokazi da nisi nevin. Uvek neko mora prvo da pruži dokaze da bi te optužio pa da se ti braniš. Ne može niko da kaže "ej on me je tukao ili pucao pištoljem na mene" pa da sudija traži od tebe da dokažeš da nisi to radio...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ja dobio prijavu da sam tukao lika "na nacionalnoj osnovi"...
I samo na osnovu Prijave, poslata je Patrola na moju kućnu adresu, odbio sam da krenem s njima, može, ali prvo da obavestim svoga advokata, a bez advokata, spreman sam ovde, na licu mesta, da odgovaram na sva Vaša pitanja i potpitanja, u potpunosti pristajem da sarađujem...
Neću da pišem kako sam prošao, nije za svačije oči...
Uglavnom, uspeo sam da negiram optužbu...
Tako da, u Srbistanu može svako za svašta da optuži drugoga, teret dokazivanja je , U PRAKSI, na optuženom...
Naravno da sam se naknadno, podnosiocu prijave posebno srdačno zahvalio...😝

Taj ko te prijavio za nasilje mora da pruži i neke dokaze za to pa ako dokazi upućuju na tako nešto onda se braniš i dokazuješ svoju nevinost jer postoje dokazi da nisi nevin. Uvek neko mora prvo da pruži dokaze da bi te optužio pa da se ti braniš. Ne može niko da kaže "ej on me je tukao ili pucao pištoljem na mene" pa da sudija traži od tebe da dokažeš da nisi to radio...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Vidim da nemas pojma i nisi imao iskustva sa ovim,toliko od mene.

Ja dobio prijavu da sam tukao lika "na nacionalnoj osnovi"...
I samo na osnovu Prijave, poslata je Patrola na moju kućnu adresu, odbio sam da krenem s njima, može, ali prvo da obavestim svoga advokata, a bez advokata, spreman sam ovde, na licu mesta, da odgovaram na sva Vaša pitanja i potpitanja, u potpunosti pristajem da sarađujem...
Neću da pišem kako sam prošao, nije za svačije oči...
Uglavnom, uspeo sam da negiram optužbu...
Tako da, u Srbistanu može svako za svašta da optuži drugoga, teret dokazivanja je , U PRAKSI, na optuženom...
Naravno da sam se naknadno, podnosiocu prijave posebno srdačno zahvalio...😝
Tacno tako kao sto si napisao.

Nazad
Vrh