Chat 17

Znaci,ove godine dolazis na druzenje? :)

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Nisam ja za društvo...
Ako procenim, ovako , što ti kažeš, preko tastature, da si OK, a treba ti kakva pomoć, pomoćiću, u suprotnom, ideš na omiljenu listu uvaženog Člana @Boderlica !!! 🍻
Ima Članova kojima sam pomogao , nije da se hvalim, ali me vučeš za jezik, nemoš' ih nabrojani na prste obe ruke i noge !!!😂😂😂
Imam dvojicu kolega iz susednog sela s kojima se družim, radimo u istoj Firmi te i , logično, putujemo zajedno, pa se svađamo konstantno...😂😂😂
Trezni !!!! 😂😂😂

Ti si Gorane izgleda baš entuzijasta kada su u pitanju forumska okupljanja? Krivo mi što nisam došao kad ste bili u Vš. Sad mi je daleko malo :(
Kako znas da je daleko,jos se nismo dogovorili.Ima debata na nasoj viber grupi oko dogovora,ali nebrini se.Nece biti u Čikagu,sve ce da ti bude u krugu ispod 200 km tako da izgovori nevrede.Jedino akose neko boji suceljavanja uzivo?!
:)

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

"Ma ne valjaju ova SNS govana, al neću ni za ove druge"
Ту је кључ решења. Да би протести уродили плодом: "овако не ваља а требало би овако". Е то "требало би" да видимо ко обећава. По мени, могу да прођу само потпуно нова лица.
У супротном биће као са протестима у Француској против пензионе границе или још дуже у Енглеској за време Маргарет Тачер.

Nisam ja za društvo...
Ako procenim, ovako , što ti kažeš, preko tastature, da si OK, a treba ti kakva pomoć, pomoćiću, u suprotnom, ideš na omiljenu listu uvaženog Člana @Boderlica !!! 🍻
Ima Članova kojima sam pomogao , nije da se hvalim, ali me vučeš za jezik, nemoš' ih nabrojani na prste obe ruke i noge !!!😂😂😂
Imam dvojicu kolega iz susednog sela s kojima se družim, radimo u istoj Firmi te i , logično, putujemo zajedno, pa se svađamo konstantno...😂😂😂
Trezni !!!! 😂😂😂
Mozes me turiti u tu listu,mene boli Q za to.Ali,hajde ipak dodji na druzenje da nas upoznas! :ppozdrav:

Poslednja izmena:
Imao si srece sto je bio klosar pijanica,ko si bre ti da snimas kamerom ? Ko moze da dokaze da taj snimak nije bio montiran?
Pomalo se bavim saobracajem pa sam i pomalo upucen :ppozdrav:
Takve sa kamerama najvise volim 8-)
Šta fali kameri u automobilu? Nisu zakonom zabranjene. Ne uzimaju se kao dokaz ali sudija hoće da pogleda i može da pomogne.

Ja sam imao saobraćajku, likuša nije ni izašla da vidi štetu koju mi je nanela (kasnije se ispostavilo da je totalna) jer je bilo sa leve strane a ona kroz prozor je mogla da vidi desnu stranu auta i kaže nije to ništa, nije htela ništa da plati i kada sam izvadio telefon da zovem policiju ona pobegne. Stigao sam da je slikam i da snimim kako odlazi, imao sam 5 svedoka + ja i supruga i imali smo bebu od 6 meseci koja je skoro fras doživela. Sreća pa je priznala kada su je pronašli inače verujem da bi teško dokazao bez pomoći snimka sa obližnjeg auto-otpada. Od tada imam kameru napred u automobilu a mislim i da ću kupiti i pozadi da okačim.

Да је среће камере у возилима би биле обавезне. На јавном мјесту (а пут то јесте) можеш снимати све осим ако саобраћајним знаком није забрањено.
Своје двориште сам покрио камерама, остаје још један сектор и све могу пратити. Од како су ту ништа ми није нестало, а и непожељни гости избјегавају да прилазе огради (осим лисица и куна, њима изгледа не смета). :osmeh:

Te kamere su ti jedini spas i pomoć pošto ako bi se desilo neko da ti upadne u dvorište ili u kuću ne smeš da reaguješ nikako sem da se skloniš na stranu i eventualno pozoveš policiju ako te ne vide počinioci.

Treba da proceniš čime će i kolikom silom on tebe da napadne pa ti njega da napadneš manjom silom i slabijim oružjem. Tako ti je u vojsci, policiji, obezbeđenju i u svojoj kući nažalost. Ako upotrebiš veću silu može da te tuži i da te dobije iako je on provalio u tvoju kuću.

Али он није провалио у моју кућу. Никога нисам видио, ништа није нестало, а ко је њега умлатио нека истражује народна милиција.
Код мене није био, вјероватно му се нешто помутило од ударца у главу.

Nazad
Vrh