Chat 17

Luda je i ta u autu što vozi i gazi, a luda je i ova što stoji na delu puta predviđenom za saobraćaj motornih vozila !!!!!
Šta je očekivala i čemu se nadala ?
Ispratiću ovo do kraja, i navešću vest kada bude bila da će ova ludača što gazi ovu na putu biti i oslobođena bilo kakve krivice !!!!
Misliš da treba da se oslobodi bilo kakve krivice za gaženje autom?

Prošao bi normalno, da si lepo pitao i objasnio kakva je situacija.
Павле, брате мили, зар ти верујеш у такав развој ситуације? Прилазиш са неком нуждом до места где се неколико десетина или стотина нацртало да блокира пут којим треба да прођеш, па онда да тражиш у тој гомили онога кога би лепо питао и објаснио, па да он или они већају да ли си им симпатичан да те пропусте јер им је јасно због које нужде мораш да прођеш ту? Мени то не изгледа као реална ситуација да би било кога пропустили.

@p4vle
Ja tebi kažem s velikom dozom sigurnosti da će ludaču iz auta skup i "dobar" advokat osloboditi bilo kakve odgovornosti !!!
Braniće je, ovako: uplašila se , ovi su je psovali i pretili, obeznanila se, pogubila se, i pustila kvačilo a stisnula gas...
Karikiram, al' tako će biti....
Na sopstvenoj koži sam više puta osetio "pravdu" našeg pravosuđa, i iz uloge oštećenog, vrlo brzo prelazio u ulogu okrivljenog ili ako sam imao sreće, bio upućen na privatnu parnicu ili osuđen uslovno na godinu dana !!!

Luda je i ta u autu što vozi i gazi, a luda je i ova što stoji na delu puta predviđenom za saobraćaj motornih vozila !!!!!
Šta je očekivala i čemu se nadala ?
Ispratiću ovo do kraja, i navešću vest kada bude bila da će ova ludača što gazi ovu na putu biti i oslobođena bilo kakve krivice !!!!
Brate,nemogu vise da se sudrzim.Ti si bre lud,ako ti smes da vozis auto po putu i ja smem da spavam na njemu ako mi se spava a ti nesmes da me pregazis jer je to krivicni prekrsaj.Za moje spavanje je saobracajni prekrsaj i neide se na robiju! :ppozdrav:

Од свих ових покушаја гажења и возања на хауби једино ће нахебати онај што је ударио девојку на пешачком прелазу, онај што је ухапшен одмах кад су сконтали шта су допустили. Вероватно је то великој већини промакло.
Једино је он оптужен за покушај убиства. Очигледно му ментори нису добро објаснили кад да дода гас.
Нешто слично као са оним трактором што се паркира на месту где је забрањено паркирање па не би ништа на крају.

Sve su prilike da su demonstrani trebali tražiti dozvolu od vlasti da protestuju protiv istih i to po mogućnosti na Avali ili nekoj drugoj čuki da se urbanosaurusi u automobilima nebi previše uzbuđivali

@p4vle
Ja tebi kažem s velikom dozom sigurnosti da će ludaču iz auta skup i "dobar" advokat osloboditi bilo kakve odgovornosti !!!
Braniće je, ovako: uplašila se , ovi su je psovali i pretili, obeznanila se, pogubila se, i pustila kvačilo a stisnula gas...
Karikiram, al' tako će biti....
Na sopstvenoj koži sam više puta osetio "pravdu" našeg pravosuđa, i iz uloge oštećenog, vrlo brzo prelazio u ulogu okrivljenog ili ako sam imao sreće, bio upućen na privatnu parnicu ili osuđen uslovno na godinu dana !!!
Toga sam svestan, mene zanima da li ti smatraš da treba da je oslobode krivice? Pitam tebe jer si i ti prošao ranije kroz sličnu blokadu.

Sećate se onog komšije ludaka s vazdušnom puškom što mi je oćoravio mačka ?
E govnar se nagodio s tužilaštvom, da uplati 40.000 u humanitarne svrhe po principu oportuniteta, i ako za dve godine ne napravi nikakav prekršaj, dosije mu je čist kao suza...
Još i tih 40.000 da se isplati u ratama, odnosno, da mu se "odbija" od penzije....
Za nelegalno oružje i municiju se isto nagodio, i dobio takvu "kaznu", kućnog zatvora, gde treba svaki dan da zove PS Irig sa svog fiksnog telefona i bilo mu je dozvoljeno da napušta dvorište svaki dan po 2 sata, po namirnice ili kod lekara...
E onda sam ja uzeo da ispravljam (ne)pravdu u svoje ruke i...😝
Ugrožavanje sigurnosti, novčana kazna i uslovna na godinu dana...
Uzdravlje !!! 🍻

Toga sam svestan, mene zanima da li ti smatraš da treba da je oslobode krivice? Pitam tebe jer si i ti prošao ranije kroz sličnu blokadu.
Trebala je samo u 1. brzinu i lagano napred, a povremeno mahneš rukom i jasno daješ do znanja da se sklone, ako imaš i video snimak, ni jedan Sud ni Sudija te neće osuditi za vožnju kolovozom, putem predviđenim za kretanje isključivo motornih vozila !!!!
U kom je svojstvu oštećena bila na kolovozu, kao pešak sigurno nije, a Zakon kaže da samo i isključivo u tom svojstvu može da bude na tako kategorisanom putu i pod uslovom da ne postoji pešačka staza, odnosno "trotoar"....

ako ti smes da vozis auto po putu i ja smem da spavam na njemu ako mi se spava a ti nesmes da me pregazis
Заборавио си епитаф: "овде лежи онај што је имао предност".
једино ће нахебати онај што је ударио девојку ...
Једино је он оптужен за покушај убиства.
Спашава га разбијено стакло поред левог увета. Био му је угрожен живот. Значи: нехат, услона казна.
@p4vle
"pravdu" našeg pravosuđa,
Кад рече п р а в д у, не суди се по правди него по п р а в у. Апропо, апсурд на плакатама адвоката: "правда за адвокате". Сачуваћу слику, можда ми затреба ако адвокат затражи да му се плати изгубљен спор.

a svi tako naivni pa krecu bas kad pocinje protest
Аха, наиван сам да носим болесног оца на заказани конзилијум или терапију до клиничког у Београду, па се нађем у колини аутомобила испред.... гдегод могу да буду блокиране раскрснице већих улица кроз које морам да прођем, а да не долазим у клинички из правца Велике Моштанице.

Оно прво сам чинио често, 'ебо се са београдским саобраћајем у шпицевима да ми изађе на нос и баш ми се не би допало да група ликова протестује на начин да се нацрта на раскрсници и не дозвољава ми да прођем ту, већ тера да се сатима провлачим кроз београдске уличице.

Луле, другим речима, нису људи вољни да им неко због било ког разлога ограничава кретање и задовољење јако често неодложних потреба.

Narod se redovno nasovno okupa :)
Novosti su pukle,od takvih divnih novinara se doslo do ovoga :)
9f8bc50068498c7735ab571f3a14fb16.jpg

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nazad
Vrh