Sapatnik
Član
Магазин око, уживо укључење у јагодини. Кажу извештавају цео дан из блокираних градова.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako putujes cesce za bg obavezno kreces bar sat ranije jer je u bg-u kolaps svakako bili protesti ili neАха, наиван сам да носим болесног оца на заказани конзилијум или терапију до клиничког у Београду, па се нађем у колини аутомобила испред.... гдегод могу да буду блокиране раскрснице већих улица кроз које морам да прођем, а да не долазим у клинички из правца Велике Моштанице.
Оно прво сам чинио често, 'ебо се са београдским саобраћајем у шпицевима да ми изађе на нос и баш ми се не би допало да група ликова протестује на начин да се нацрта на раскрсници и не дозвољава ми да прођем ту, већ тера да се сатима провлачим кроз београдске уличице.
Луле, другим речима, нису људи вољни да им неко због било ког разлога ограничава кретање и задовољење јако често неодложних потреба.
Ako postoji saobraćajni znak i on je postavljen , a glasi "čovek spava na putu" onda mogu da odgovaram ako te zgazim...Brate,nemogu vise da se sudrzim.Ti si bre lud,ako ti smes da vozis auto po putu i ja smem da spavam na njemu ako mi se spava a ti nesmes da me pregazis jer je to krivicni prekrsaj.Za moje spavanje je saobracajni prekrsaj i neide se na robiju!![]()
Ne, samo imam puno , da tako pretpostavimo, "dodira" s njim...Vidim da se razumeš u zakon. Da li si pravnik?
Imao si srece sto je bio klosar pijanica,ko si bre ti da snimas kamerom ? Ko moze da dokaze da taj snimak nije bio montiran?Ako postoji saobraćajni znak i on je postavljen , a glasi "čovek spava na putu" onda mogu da odgovaram ako te zgazim...
Nešto kao znak "divljač na putu" pa ona oznaka recimo, narednih 5 km, onda odgovaram, jer sam bio upozoren saobraćajnim znakom na mogućnost razne divljači na putu, a nisam obratio dovoljno pažnju, pa pregazio zeca, na primer...
Ovo je hipotetečki, jer Zakon ne predviđa čoveka da spava na drumu...
Meni se svojevremeno dogodilo da sam naišao na pijanicu kako leži na sred puta, stao sam , upalio 4 pokazivača pravca, odvukao ga u travu par metara od kolovoza, pozvao policiju i opet najebao !!!!!
Daj izjavu, ko ga je oborio, nije sam pao, udario ga auto , ti si ga udario, slikali auto, izgubio 2 sata raspravljajući se, muka živa !!!!
Odbranio me snimak prednje kamere, takozvane "dashcam" !!!
Isplatila mi se samo u tom jednom slučaju, a bilo ih je !!!![]()
Što misliš zašto stoje na sam branik. Ka što vidiš to su uvek situacije gde taj neko već preti ili pokušava da prođe. Jel misliš da je takvom (tebi onomad npr.Još onako bahato i bezobrazno staje na sam branik auta, kako se vidi na ovom snimku !!!!
Naleti na mene, molim te !!!!! .Imao si srece sto je bio klosar pijanica,ko si bre ti da snimas kamerom ? Ko moze da dokaze da taj snimak nije bio montiran?
Pomalo se bavim saobracajem pa sam i pomalo upucen
Takve sa kamerama najvise volim![]()
Ima perioda kada se ovde u ovoj temi piše i malo smisleno, ali neznam kako to funkcioniše, verovatno su ti periodi povezani sa lunalnirnim kaledndarom i fazama meseca.Админ, зар је некада било другачије?
Nek protestuje ko god hoće, zna se kako se protestuje, a ti Momo na pali vatru !!!!
Evo, da te "naučim".
Blokira se samo jedna traka kolovoza, a jedna strana se naizmenično propušta, kao kad su radovi na putu, pravo na slobodno kretanje nije ugroženo, ali je prilično otežano, ŠTO I TREBA, da bi se ostatak naroda upoznao sa svrhom protesta, i ukazalo na probleme ljudi koji su bili prinuđeni i bukvalno naterani da izađu na ulicu da protestuju !!!!
Ovako, totalnim blokadama može se samo izazvati bes pojedinaca, a tu ubrajam i sebe !!!
Јок бре! Писање је увек исто, само фактори које си поменуо, вероватно и они које ниси, утичу да ти у неким периодима оно писање не можеш да перципираш као смислено.Ima perioda kada se ovde u ovoj temi piše i malo smisleno, ali neznam kako to funkcioniše, verovatno su ti periodi povezani sa lunalnirnim kaledndarom i fazama meseca.
Pa zar posle ovoliko godina "staža" na Forumu nisi me "skontao" ?Dodji na skup pa da divanimo,mani se ovoga ovde.
Tastatura ratnici su uvek najjaci,uzivo mozemo da budemo drugari .![]()
Савет Суботичанина који је кроз Београд возио мање него што сам ја препешачио нема цену.ako putujes cesce za bg obavezno kreces bar sat ranije jer je u bg-u kolaps svakako bili protesti ili ne
За тебе само сокови. Негазирани.Još kad popijem, a volim...ufff..
Ti si Gorane izgleda baš entuzijasta kada su u pitanju forumska okupljanja? Krivo mi što nisam došao kad ste bili u Vš. Sad mi je daleko maloDodji na skup pa da divanimo,mani se ovoga ovde.
Tastatura ratnici su uvek najjaci,uzivo mozemo da budemo drugari .![]()