MOMOSARIC
Član
Ja sam samo gledao kako Sirijci masu Ruskoj koloni vojske pored pored puta ,ali sa dignutim srednjim prstom .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stigao danas džak piljevine BEXom, ukupno sam platio 1950 din s' tim da je od toga 500 din za piljevinu. Znači poštarina sa otkupom za pun džak je 1450 din.BEX
Poštarina bez provizije na otkup bi iznosila oko 3000 dinara.
YU-PD (DExpress)
Ne preuzima takav sadržaj (Paket).
Ja sam samo napisao kako mi je napisalaStigao danas džak piljevine BEXom, ukupno sam platio 1950 din s' tim da je od toga 500 din za piljevinu. Znači poštarina sa otkupom za pun džak je 1450 din.
Iz Žablja.Одакле су ти послали ту пиљевину?
To je stratesko povlacenje , vidi da se europljani nisu smrzli pa sta ce da sedi tamo ako nema koristiPošto me nije bilo neko vreme,šta kažu ovi naši rusofili jel Putin pobedio u Siriji?
Кажем ја ономад - ти си поприлично неписмен.Od vesti iz BRICS-a izdvajamo- Brazilska fabrika električnih vozila kineske kompanije BYD zatvorena zbor robovskog odnosa prema zaposlenim.
Oko žena se, vidim razumeš ko Marica u onu stvar a i u geopolitici ti stvari bolje ne idu,što se vidi iz aviona. Tako pismen a da toliko ništa ne zna.Мени Асад није долазио на славу, нити смо се нешто дружили, чак се и не познајемо, па погрешног питаш где му је и због чега отишла жена.
Си можда 'тео да питаш нешто друго, па те је та твоја функционална неписменост омела у том послу?