Chat 17

BEX

Poštarina bez provizije na otkup bi iznosila oko 3000 dinara.​

YU-PD (DExpress)

Ne preuzima takav sadržaj (Paket).

Stigao danas džak piljevine BEXom, ukupno sam platio 1950 din s' tim da je od toga 500 din za piljevinu. Znači poštarina sa otkupom za pun džak je 1450 din.

Stigao danas džak piljevine BEXom, ukupno sam platio 1950 din s' tim da je od toga 500 din za piljevinu. Znači poštarina sa otkupom za pun džak je 1450 din.
Ja sam samo napisao kako mi je napisala
Marija Ilić (CC) iz Bex kurirska službe. Nisam ništa izmislio.

Vi mi niste rekli tačno koje su dimenzije džaka (dužina, širina i visina) i tačnu kilažu (Ne može oko neko mora tačno).

Rodjo moj pismeni što žena ostavi Asada i sa britanskim pasošem ode na mrski zapad? Nadam se da Asad ima dooobre rešetke na balkonu da ga slučajno ne odvuče promaja. Neimanje rešetki je u Rusiji jedan od vodećih uzroka smrti u nekim društvenim krugovima.

Мени Асад није долазио на славу, нити смо се нешто дружили, чак се и не познајемо, па погрешног питаш где му је и због чега отишла жена.

Си можда 'тео да питаш нешто друго, па те је та твоја функционална неписменост омела у том послу?

Мени Асад није долазио на славу, нити смо се нешто дружили, чак се и не познајемо, па погрешног питаш где му је и због чега отишла жена.

Си можда 'тео да питаш нешто друго, па те је та твоја функционална неписменост омела у том послу?
Oko žena se, vidim razumeš ko Marica u onu stvar a i u geopolitici ti stvari bolje ne idu,što se vidi iz aviona. Tako pismen a da toliko ništa ne zna.

Микрофон је твој - поклони се и почни да нам објашњаваш зашто је жена оставила Асада и отишла где је већ отишла.

Ако си до разлога због чега је отишла од човека, дошао јер си ти до тога дошао пошто си размишљао, онда немој да смараш остале - размишљање никако није један од твојих адута. Поштеди нас својих размишљања.

Nazad
Vrh