Chat 17

Eto ima i zadovoljnih paora.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Па сад ће бити у проблему чланови из баната који пишу како већ годинама не постижу напредак у пољопривредној производњи. Значи нешто не раде како треба .

Једноставно представа и скретање пажње на све могуће начине. Ко не види исти сценарио кад год је гужва тај не зна шта гледа. У нс прошао трактор са крејном. Јуче трактор, поред жандармерије и свих могућих контрола.

Posle više od mesec dana sam uspeo da pročitam sve napisano u chat 17,do sad nisam imao živaca, al dosadno na poslu pa vatam zjale... I posle svih referata i dalje mi nije jasno skim igra partizan....

Ima li neko pojma kolika je poštarina za slanje jednog džaka sa piljevinom (do 15 kg) preko brze pošte? Pretragom nalazim samo cenovnike po kilaži, al' nemam pojma da li se uzima u obzir i kubikaža paketa jer 15 kg može biti i mala kutija a opet džak zauzima više mesta u vozilu...

Jel to samo mene zajebavaju,nemogu da udjem u eagrar
103fdd5ab51d8e33fe9bb2fc51b5654e.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

U jbt. A koji kurir? Aks je imao nekog drkoša za naš šor ali taj više ne radi. A Bex uvek ima ekstra momke. Kada sam naručio delove iz Jusela nije mi sve stiglo iz prve (zaboravili u Šapcu natovariti hladnjak). Sutradan, sedim u kući i čekam da dođe (a znam da dolazi oko 8-8.30) međutim dečko je došao u dvorište i sam istovario još je i uneo u radionicu, uopšte ga nisam čuo (električni kombi) a ni kerovi nisu odreagovali. Btw, stiglo za jedan dan.

Nazad
Vrh