Chat 17

Ima li neko pojma kolika je poštarina za slanje jednog džaka sa piljevinom (do 15 kg) preko brze pošte? Pretragom nalazim samo cenovnike po kilaži, al' nemam pojma da li se uzima u obzir i kubikaža paketa jer 15 kg može biti i mala kutija a opet džak zauzima više mesta u vozilu...
Koje su dimenzije džaka (dužina, širina i visina) i da li ima otkupa ?

Jel to samo mene zajebavaju,nemogu da udjem u eagrar
103fdd5ab51d8e33fe9bb2fc51b5654e.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Danas je planirano neko malo održavanje sistema pa je moguće da se pojavljuje greška.

Da napomenem neće pravilno raditi ni ePodsticaji zbog održavanja sistema.

Poslednja izmena:
Koje su dimenzije džaka (dužina, širina i visina) i da li ima otkupa ?
Ne znam dimenzije, klasičan beli džak za kukuruz koji se prodaje po poljoapotekama. Ima otkupnina.

edit: sad sam našao na netu da ih zovu pp vreće ili džak za šut (pp zato što su pletene od polipropilena). Kod nas u apoteci ih zovu džakovi za žitarice. Dimenzije su 50x100, ili 55x110 sve u cm.

Poslednja izmena:
Kuca je kuca . Valjda? Na zemlji , pod zemljom , na doku , na drvetu , .. ?
Ко велим обзиром да је на дрвету и од дрвета, привременог је карактера, па и не треба? Евентуално да се пита шумар.
Опет, шта је са камп кућицом коју паркирам на својој парцели па јој скинем точкове?

Sta pise u zakonu i kako to tumaci gradjevinska inspekcija ? Ako je kucica na drvetu vrv nije problem , ako je kuca u gradjevinskoj zoni ispod koje je zbog izigravanja zakona panj drveta ,to moze biti problem

@Srđan01 (Offline) ili ako nekondrugi zna tumacenje pravilnika oko subvencije za tov svinja ....naimenl osrltalo mi je velikih koje sam cuvao za prodaju od kuce ali to slabo ide i ostalo mi je oko 12kom proseka 200kg. Sad treba da ih nosim kupcu na klanicu,pa pitanje da li i na njih dobijam subvencije posto mislim da je ranije bilo da prosek ne sme da predje 130kg. Hvala

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Jos uvek isto sranje,nece da radi epodsticaji izbacuje kao nije mi aktivno esanduce,to od juce tako ceo dan

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Синиша, акс виђам скоро сваки дан у улици.
Бекс, сити експрес, пошта и остали имају неки гадан застој.
Beks je sklopio ugovor sa Transferom, pa sve sa Temu ide preko njih, a kad na to dodaš bol u kurcu koji vlada u Beksu, čekanje ne gine.

Koliko god da je skup Postexpres i dalje najbolji i najuredniji.

Skoro smo uvezli nešto iz Švajcarske velika vrednost bila, pa moralo preko špeditera, a oni poslali Fedex, e ono je brza pošta ,u 16:50 preuzeli pošiljku, ujutru pola 9 zvoni telefon kaže dolazi za 15min.

Е чууудо су Кинези. Прво направе дронове за извиђање и бомбардовање а сад продају ометаче за исте по цени од 28.000$. Додуше има и јефтинијих ал' домет до 30м а има и скупљих.
Кад продају довољно ометача онда ће сигурно да праве заштиту од ометања.
Лепо су рекли Тарабићи: "завладаће жута раса".

Nazad
Vrh