Chat 17

Pjesme ljudi! Slušam pjesme. Ne političke stavove ili komšijske odnose.
I u pjesmama ima mućaka ali ko da odoli "djevojci sa čardaš nogama".
Kaže:
Niko mene nezna slušati ko moj drugar ušati.
Ima nešto u tim pjesmama što se zalijepi za čovjeka i prati ga dugo, dugo.

Ђорђа је болела она ствар за било кога... Знао је да му се жена ферцера само тако па је и из тога извлачио мисли и песме.
Играо је ту неку игру с њом... У време кад се она тукла са оном новосадском певаљком краља шећера.... он је направио онај албум са почетним словома песама...

И ћеркину несрећу је искористио да побегне из земље за време бомбардовања.

Он је по нарави био и остао режимски певач. Сетимо се хвалоспева о другу маршалу и рачунање на њих...

А одржавао је тај бунтовнички перформанс тек кад је увидео да не може да пева у Србији јер нон стоп кокетирао са осталим рестловима почивше југославије...
А овде се некима нису свидели његови покушаји да буде духовит у иностранству а на уштрб Стбског народа.

Док је све било у реду није му било тешко да дан за даном пева по центрима за добре паре.

Онда кад је добио забрану серао је по иностранству.

Ипак његове мелодије и мини романи у песмама ми греју старе кости и призивају сећања на младе дане.

Има неких радио станица које се слушају на овим локалним просторима и улети понека његова песма. Али углавном не оне најбоље... Мислим и да је госпођа забранила емитовања...

Pjesme ljudi! Slušam pjesme. Ne političke stavove ili komšijske odnose.
I u pjesmama ima mućaka ali ko da odoli "djevojci sa čardaš nogama".
Kaže:
Niko mene nezna slušati ko moj drugar ušati.
Ima nešto u tim pjesmama što se zalijepi za čovjeka i prati ga dugo, dugo.
Bravo kolega.

Na konstataciju da su mu pristalice opozicije zamerile zbog koncerta koji je Riblja čorba održala na mitingu SNS u Beogradu nazivajući ih „sendvičarima“, Đorđević je odgovorio da „takva jadna i bedna opozicija, čast izuzecima, ne zaslužuje nikakvu pažnju“.

Evo i snimak panonskog govnara

Poslednja izmena:
Није ми јасно зашто се спомињу тако мизерни рок уметници кад ево правог рокенрола блиског нам мелоса:

Can Baydar - Her Şey Geçer​

Док се млади еуропљани присећају прича њихових предака:

Nažalost, meč su obeležili i nacistički pozdravi navijača Anderhelta koji će gotovo sigurno biti na tapeti UEFA.

6mredt7xscke1.jpeg

@MOMOSARIC
Pa pazi bora je svojim tektovima opisivao svakodnevnicu tadasnje mladezi ima tu i kvalitetnih ljubavnih pesama...
ja je gledam kako spava, napolju, ostani djubre do kraja itd.
Poslednje njegove albume ne bih komentarisao...tj prva polovina stvaralaštva mu je vrhunska a druga od solidnog do smeća...
Meni lično omiljena..

Nazad
Vrh