Chat 17

Ђорђа је болела она ствар за било кога... Знао је да му се жена ферцера само тако па је и из тога извлачио мисли и песме.
Играо је ту неку игру с њом... У време кад се она тукла са оном новосадском певаљком краља шећера.... он је направио онај албум са почетним словома песама...

И ћеркину несрећу је искористио да побегне из земље за време бомбардовања.

Он је по нарави био и остао режимски певач. Сетимо се хвалоспева о другу маршалу и рачунање на њих...

А одржавао је тај бунтовнички перформанс тек кад је увидео да не може да пева у Србији јер нон стоп кокетирао са осталим рестловима почивше југославије...
А овде се некима нису свидели његови покушаји да буде духовит у иностранству а на уштрб Стбског народа.

Док је све било у реду није му било тешко да дан за даном пева по центрима за добре паре.

Онда кад је добио забрану серао је по иностранству.

Ипак његове мелодије и мини романи у песмама ми греју старе кости и призивају сећања на младе дане.

Има неких радио станица које се слушају на овим локалним просторима и улети понека његова песма. Али углавном не оне најбоље... Мислим и да је госпођа забранила емитовања...

Na konstataciju da su mu pristalice opozicije zamerile zbog koncerta koji je Riblja čorba održala na mitingu SNS u Beogradu nazivajući ih „sendvičarima“, Đorđević je odgovorio da „takva jadna i bedna opozicija, čast izuzecima, ne zaslužuje nikakvu pažnju“.

Evo i snimak panonskog govnara

Poslednja izmena:
Bora se po...o na karijeru pod stare dane...
Što se tiče talenta njegovog i balaševića...tu su oni jedan rang...po meni..
Karakterno nisu mi ni jedan simpatični..
Voleo sam njihovu muziku u različitim periodima mog života, i sad rado cujem pojedine pesme...

Није ми јасно зашто се спомињу тако мизерни рок уметници кад ево правог рокенрола блиског нам мелоса:

Can Baydar - Her Şey Geçer​

Док се млади еуропљани присећају прича њихових предака:

Nažalost, meč su obeležili i nacistički pozdravi navijača Anderhelta koji će gotovo sigurno biti na tapeti UEFA.

6mredt7xscke1.jpeg

@MOMOSARIC
Pa pazi bora je svojim tektovima opisivao svakodnevnicu tadasnje mladezi ima tu i kvalitetnih ljubavnih pesama...
ja je gledam kako spava, napolju, ostani djubre do kraja itd.
Poslednje njegove albume ne bih komentarisao...tj prva polovina stvaralaštva mu je vrhunska a druga od solidnog do smeća...
Meni lično omiljena..

Nista manje dobri nisu ni Djoletovi tekstovi. Inace komponovane su i Santiceve pesme, Emina, Sto te nema, mozda jos i neka.

Ако би Крагујевчане успех неког нашег, ко се појавио практично јуче, успео да шутне у **greška, да направе нешто ново, а да није склепотина, то би било одлично. "Застави" фали још пар деценија, па да кажу да праве оружје два века, а ови Братунчани настали из ремонтног завода ЈНА, пре десет година радници тамо штрајковали због неисплаћених плата или неких уобичајених прича око приватизације.

Данас имаш да "Застава" не може пар деценија да среди 30-мм топ, да пиштољ не знају да направе нов ("фајер страјкер", полимер - никад чули), да се глупирају са аутоматским пушкама од М-21, па до ових М-19 или како их зову и ко зна колико проблема још да имају са машинском обрадом, материјалима и чиме све не.

На другој страни, ови Братунчани почели са некаквим даљинско управљаним млатилицама за разминирање, па направили оног "Деспота" за полицију, чуо сам да су развили и линију за производњу пушчане муниције, развили службени пиштољ по ПС-у, развили и произвели тог "Вампира" кога су продали Емираћанима.

Ја бих се запитао шта "Застави" фали, па да се тргне и своје ресурсе које има искористи да направи нешто што реално може да направи боље.

Višenamensko oklopno vozilo "Vihor", proizvedeno u Tehničkom remontnom zavodu Bratunac, prodato je Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) nakon nastupa na prestižnom sajmu naoružanja "IDEX" u Abu Dabiju.

https://www.novosti.rs/ekonomija/ve...m-slovima-vihor-bacio-noge-ceo-abu-dabi-video

Nazad
Vrh