Sapatnik
Član
Не знам људи на шта сте налетали, да је тако као што пишете давно би га запалио. Кад сам возио на плин 9-9.5 литара плина зими троши комбиновано а лети 7.5-8 литара. Бензин 6,5- 7 литара. Кад се натовари х 2-2.5 пута.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje i to neg da te neko kresne u ladu.Jugo, neće dugo.
Aleko, neće daleko...nastavi niz!![]()
Smešno ti je poređenje, sa starim fićom nisi imao sreću, a sa novijim Golfom si imao sreću. To su dva sveta i besmisleno je porediti ih. Ali no.Troši više goriva i više delova od prosečnog savremenog auta, mora da se popravlja non-stop, nesmeš sa njim krenuti na put duži od 100 km, cena mu je i viša od prosečnog zapadnog vozila.
Imao sam 90-tih fiću, i poznata mi je ljubav prema toj vrsti vozila. Da bih je vozio svaki dan, morao sam u garaži provesti redovnih dnevnih pola sata da bih bio siguran da sutradan neće stati.
Zaista je bilo otkrovenje, kada sam sebi pri kraju 90-tih, nabavio golfa dizela i odmah u komadu prešao 1000 km, a da nije ni štucnuo..
Dnevna doza održavanja je odmah nestala, jer nema šta da se popravlja.
Golfa sam poredio sa jugićem a ne sa fićom.Smešno ti je poređenje, sa starim fićom nisi imao sreću, a sa novijim Golfom si imao sreću. To su dva sveta i besmisleno je porediti ih. Ali no.
Zašto si onda spominjao Fiću i pola sata odežavanja fiće ? Naravno da neko mora i Juga da vizi. ,,Sit gladnom ne veruje". Sve najboljeGolfa sam poredio sa jugićem a ne sa fićom.
Golf bio '85 godište, te '97 kada sam ga kupio bio star 12 godina(kao da sada vozim 2011 a to je G6/7). Bio od prvog vlasnika sa 140hkm pređenih.
Голф мк2 или голф 4 1.9 тди.Мирости, шта препоручујеш онда? Треба ми да је бензин, да може носити 500 кг терета, да може вући шта год се закачи за ауто. Да је јефтина регистрација и одржавање да не морам тражити и чекати на ред код мајстора. И наравно да ако се лако поквари као што сте навели још лакше замени истим таквим.
Ако може одговор?
Uzmi Dačiju Logan.Мирости, шта препоручујеш онда? Треба ми да је бензин, да може носити 500 кг терета, да може вући шта год се закачи за ауто. Да је јефтина регистрација и одржавање да не морам тражити и чекати на ред код мајстора. И наравно да ако се лако поквари као што сте навели још лакше замени истим таквим.
Ако може одговор?