AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Sapatnice, ako mesto za putnike nije od presudnog znacaja onda je za tebe pravi izbor Caddy dvojka sdi, teretni.
Sirotinjska majka sto bi rekli.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Da li može preko polise osiguranja da se vidi da li je auto učestvovao u udesu ili ako je imao kasko da se vidi da li je kasko bio aktiviran?

Ako nisi vlasnik, kasko osiguravajuca kuca ti nece izdati te podatke jer su to ipak privatni podaci. Mozes jedino da vidis po polisi stepen popusta pa ako nema popusta onda je prethodne godine bilo nekih situacija jer svake godine kada ne iskoristis polisu tj ako nisi ucestvovao u nesreci, sledece godine dobijes popust pa sabiras godinu po godinu. Ako znas koliko je auto kod istog vlasnika, mozes sam da dodjes do saznanja pre koliko je bilo nekih lupanja jer ako je auto u vlasnistvu npr 5god onda bi trebalo da ima jeftiniju polisu srazmerno godinama koliko je kod vlasnika a da nije bilo udesa. Cim napravis nesto, gubis popust i polisa ti je po najvisoj ceni i onda se popusti resetuju. Tzv minus-manus

Vecito pljuvanje juga
Imam jugo 2004
Ide radi pali odrzavanje minimalno potrosnja 9,5_10l plina po selu a cim ides na put 50+km padne na 6,5_7l plina koriste ga moji roditelji predju oko 4_5000km godisnje i kod njih je od 2008
Bio je moj 2005_2008 pa sam njima prodao
Imam floridu pick up 2007g bilo je problema dok nisam sredio motor i sad ide kao leptir 10_12l plina uvek ima u njemu bar 300+kg alata
odma kazem ne voli preko 500kg i brdo ne voli nikako
Nosio sam 800kg kratkih relacija 10_15km i lagano
Odlicno me sluzi nemam zamerku
Imam pasat B5 1,9tdi bosch pumpa 100ks odlicno sluzi kuku nemam i nista ne tovarim u njega
Imao sam pre pasata MARENGO 1,9JTD odlicno me sluzio unistio sam ga tovarenjem i tegljenjem
Sad bi uzeo neki B6 pasat octaviu ili nesto slicno ali mi zalost jer predjem 10_12000km godisnje sto je stvarno malo

Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока

Momo menjac moze da se uzme od nekog drugog vw, mi smo menjali na golfu 2, bio 1.9tdi u njemu snage koliko hoces ali spor.
Na 120 je vec dosta brujao motor, nesto preko 3000 obrtaja je isao.
Par puta smo menjali dok nismo uboli, ne secam se sad, mislim od nekog istog golfa da je bio ali benzinca.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Bas se posteno iznenadio, isao sam na more i napunio rezervar do cepa,presao 1007km i danas napunio opet rezervar do cepa i stalo nepunih 60l. Sharan 7n 2.0 tdi. Nista autoput. A na bordu mi pise prosecna potrosnja 5.4l

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Bordu neverujem ma sta pokazuje,njega samo orijentaciono pratim,relacija kuca-ns autoput mi prosek oko 7l a kroz bosnu se iznenadio mislio sam da ce isto biti 7l

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Kolege da li se neko susretao sa sledecim problemom, golf 4 1.6 benzin 16v jutros upalio i kao da radi na 2 3 klip a dimi kao lud ne sagoreva ok.
Popodne nece da upali. Vrti vrti.
Upalio iz 3x i lose radio kao na 1 2 klipa. Ugasim opet upalim i bilo malo bolje. Jos jednom ugasim i upalim i sve ok, radi ide ok.
Desilo mi se ovo 2x vec pa sam stavio nove svecice zbog toga ali ne vredi.
Jesu bombine, struja ili nesto do goriva? Hoce pokazati racunar kvar i kada se motor prikaci na racunar a radi ok?
Kad sam menjao svecice inservis kazem majstoru stavi na kompijuter, pogledaj ali nije uradio.
Hvala unapred

Nazad
Vrh