AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Не знам људи на шта сте налетали, да је тако као што пишете давно би га запалио. Кад сам возио на плин 9-9.5 литара плина зими троши комбиновано а лети 7.5-8 литара. Бензин 6,5- 7 литара. Кад се натовари х 2-2.5 пута.

Pošto smo takve platežne moći da nam je polovnjak skoro pa jedina varijanta onda tu mnogo zavisi od prethodnog vlasnika. Sto napisa jedan - Kupio sam dobar auto, sluzio me dobro. Samo sam mu menjao ulje i prodao ga posle par godina. Drugi vlasnik kupio isti auto pa dobio nocne more. Te ovo crklo te ono crklo. Menjaj, menjaj, menjaj. Prodao ga trecem vlasniku a treci vlasnik nastavio sam da menja ulje redovno i sluzio ga dobro 😁

Golfa sam poredio sa jugićem a ne sa fićom.
Golf bio '85 godište, te '97 kada sam ga kupio bio star 12 godina(kao da sada vozim 2011 a to je G6/7). Bio od prvog vlasnika sa 140hkm pređenih.

Meni je fića i jugo slično(da se neko ne uvredi), i znam da se i jugo mora stalno paziti /maziti da bi radio radnju.
Nisam od onih bahatih, nego smatram da bih kupovinom juga loše investirao i imao nepouzdan prevoz.
Mada razumem ljubav prema jugu, jer sam i ja voleo fiću, ali to nema veze sa realnim potrebama.

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Мирости, шта препоручујеш онда? Треба ми да је бензин, да може носити 500 кг терета, да може вући шта год се закачи за ауто. Да је јефтина регистрација и одржавање да не морам тражити и чекати на ред код мајстора. И наравно да ако се лако поквари као што сте навели још лакше замени истим таквим.
Ако може одговор?

Pa jel' jugo ispunjava te kriterijume?
Koliko znam ni jugo ne nosi 500kg. Za prikolicu nije baš najpogodniji.
Ako je plan da ga zameniš drugim jugom kada otkaže, onda je priča nepotrebna.
Nemam predstavu koliko košta sada jugo i koliko je to staro?
Mi imamo u firmi dačiju logan '07, koja košta manje od 'iljadu evara, benzinac je, ima plin. Vozi je čovek koji je ranije vozio novog juga i tvrdi da je neuporedivo.
Mislim ima tu još milion vozila, ali ako je tebi jugo najbolji auto nema svrhe da mi ovde radimo kojekakve analize..

Мирости, шта препоручујеш онда? Треба ми да је бензин, да може носити 500 кг терета, да може вући шта год се закачи за ауто. Да је јефтина регистрација и одржавање да не морам тражити и чекати на ред код мајстора. И наравно да ако се лако поквари као што сте навели још лакше замени истим таквим.
Ако може одговор?
Голф мк2 или голф 4 1.9 тди. :osmeh:

Па добро нисам питао за милион возила, не мислим толико да их сатирем. Може и нешто са запада. Наравно да може носити 500 кг са три листа гибња.

Pa jel fabrika propisala 500kg ili ti to po sebi procenjuješ? I zapadna vozila srednje klase retko nose preko 450kg.
Neznam jel stvarno pitaš za preporuku vozila, ili nas ubeđuješ da je jugo najbolji auto?
Rekao sam da ima mnogo pogodnih vozila a ne da ih svaki ponaosob moraš isprobavati.

Не убеђујем да је најбољи, него колико пара толико музике. За мало пара шта очекујете?
Не морам да процењујем знам колико товарим. + Пун резервоар + пилот. И тако годинама. Па и да оде у отпад напунио је свињце.
3d161c278a1da91d32e3ea3af90c433e.jpg

Ако може одговор?
Uzmi Dačiju Logan.

Nazad
Vrh