Sapatnik
Član
Не знам људи на шта сте налетали, да је тако као што пишете давно би га запалио. Кад сам возио на плин 9-9.5 литара плина зими троши комбиновано а лети 7.5-8 литара. Бензин 6,5- 7 литара. Кад се натовари х 2-2.5 пута.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje i to neg da te neko kresne u ladu.Jugo, neće dugo.
Aleko, neće daleko...nastavi niz!
Голф мк2 или голф 4 1.9 тди.Мирости, шта препоручујеш онда? Треба ми да је бензин, да може носити 500 кг терета, да може вући шта год се закачи за ауто. Да је јефтина регистрација и одржавање да не морам тражити и чекати на ред код мајстора. И наравно да ако се лако поквари као што сте навели још лакше замени истим таквим.
Ако може одговор?
Uzmi Dačiju Logan.Мирости, шта препоручујеш онда? Треба ми да је бензин, да може носити 500 кг терета, да може вући шта год се закачи за ауто. Да је јефтина регистрација и одржавање да не морам тражити и чекати на ред код мајстора. И наравно да ако се лако поквари као што сте навели још лакше замени истим таквим.
Ако може одговор?