dobrodol
Član
Imam 4 Zimske Matador Sibir Snow na autu....
Matador je deo Continental grupacije....
Teram već 3. Zimu...
Zadovoljan sam...
Matador je deo Continental grupacije....
Teram već 3. Zimu...
Zadovoljan sam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ајде бре шта је то замисли мене кад изађем из фиата сијећента 185см 130кг људи се крсте, одемо ја и супруга до Р. Крстура неке кухиње да гледамо и код мајстора пред кућу ја излатим из сијећента, а мајстор ће јој Боже ни мањег аута ни већег човека.Ja hteo da umem letos 2014g polo 1,4tdi nešto preko 100ks
Sve sve ali meni je tesno i zato ga nisam uzeo
I smešno je kad stanem pored njega 185cm i 110kg pitaš se kako je ta životinja stala unutra
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Еј без зезанције али нас петоро седнемо у њега нас двоје напред, а троје деце назад. Најмлађа седи иза мене да би ја могао седиште да погурам скроз назад.Je ли, а како организујете седење у "Сеићенту"? Као у ловцу-бомбардеру? Ти напред, а лепша половина позади?![]()
Zavisi od auta, Eskimo 3 nisam probao, ali 2ku jesam, imao sam na 124ki,i nisu ni za šta i wintera mi je puno bolja, dok na jugu ili golfu i čini mi se da sam imao na caddy nema razlike, tj super se pokazale.. E sad zašto bem li ga...Имам на једном ауту ескимо3 а на другом ескимо2 за те паре вреде. Идем доста по атару и осети се да добро вуку.
.Kod mene na Fordu je direkt, nazavisno od kontakta....Да питам нешто... Људи, како су вам спојена она гнезда за упаљаче у кабини - директно или преко контакт браве?