sasa74
Član
Ja imam ovog 1.4 tdi 2000 god. dobar auto,imam ga preko 10 god. Nikada me nije ostavio na putu. Ide kao lud, mali potrošač.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemam iskustva. Znam da su nedostaci podijeljeni na manje, veće i opasne. S manjim se može proći tehnički uz upozorenje da ga treba otkloniti,, a ako se radi o većem ili opasnom, pada se na tehničkom. U koji spada pregorjela sijalica, ne znam. S obzirom na to da se pregorijevanje može dogoditi u bilo kojem trenutku, logično bi bilo da se tretira kao manji nedostatak. No, zakoni nekad nemaju veze sa zdravom logikom, tako da ti ne mogu kvalitetnije odgovoriti.Kako je kod vas ako na tehnickom utvrde da je neka sijalica pregorela? Jel vam pisu kao neispravnost i vracaju ili imate pravo tu na licu mesta da zamenite sijalicu i da se nastavi tehnicki pregled?
Pa nisu losi, u sustini 1.9 tdi skracen za jedan cilindar, kao M34 i M33 Tako da sve prednosti i mane 1.9 TDI vaze.Moja greska , prespojio sam nesto. 1.4 tdi je u pitanju. Znaci nisu losi ?
Zar ne radi Stamenkovic Common Rail? Cuo od svog majstora da mnogi hvale dizel servis Dmitrovic, dal bese zemun. Mada to sve ide od slucaja do slucaja.Kojeg boschistu za Common rail bi mogli da mi preporucite?
Stamenkovic ne zna na fergusonu pumpu da uradi,kod njega ide samo onaj koji nije upucen. Citao sam na forumu za tog Dmitrovica,uglavnom ga hvaleZar ne radi Stamenkovic Common Rail? Cuo od svog majstora da mnogi hvale dizel servis Dmitrovic, dal bese zemun. Mada to sve ide od slucaja do slucaja.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока