AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Imam 4 Zimske Matador Sibir Snow na autu....
Matador je deo Continental grupacije....
Teram već 3. Zimu...
Zadovoljan sam...

Ja hteo da umem letos 2014g polo 1,4tdi nešto preko 100ks
Sve sve ali meni je tesno i zato ga nisam uzeo
I smešno je kad stanem pored njega 185cm i 110kg pitaš se kako je ta životinja stala unutra

Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ајде бре шта је то замисли мене кад изађем из фиата сијећента 185см 130кг људи се крсте, одемо ја и супруга до Р. Крстура неке кухиње да гледамо и код мајстора пред кућу ја излатим из сијећента, а мајстор ће јој Боже ни мањег аута ни већег човека. 😁

Je ли, а како организујете седење у "Сеићенту"? Као у ловцу-бомбардеру? Ти напред, а лепша половина позади? ;)

Да питам нешто... Људи, како су вам спојена она гнезда за упаљаче у кабини - директно или преко контакт браве?

Ja na passat 4x4 stavio eskimo3, te gume teramo godinama, na nezgodnom terenu zivimo, sve zive gume smo isprobali i Sava je ubedljivo number 1 sto se tice pouzdanosti a niskobudzetna da tako kazem.
Za leto nisu nikako, obavezno menjam.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Имам на једном ауту ескимо3 а на другом ескимо2 за те паре вреде. Идем доста по атару и осети се да добро вуку.

Je ли, а како организујете седење у "Сеићенту"? Као у ловцу-бомбардеру? Ти напред, а лепша половина позади? ;)
Еј без зезанције али нас петоро седнемо у њега нас двоје напред, а троје деце назад. Најмлађа седи иза мене да би ја могао седиште да погурам скроз назад.

Има онај виц:
- Како четири слона седну у "Фићу"?
- ???
- Двоје напред, двоје позади!

Имам на једном ауту ескимо3 а на другом ескимо2 за те паре вреде. Идем доста по атару и осети се да добро вуку.
Zavisi od auta, Eskimo 3 nisam probao, ali 2ku jesam, imao sam na 124ki,i nisu ni za šta i wintera mi je puno bolja, dok na jugu ili golfu i čini mi se da sam imao na caddy nema razlike, tj super se pokazale.. E sad zašto bem li ga...

Винтера хоће да проклизава по киши. Заменио сам их са ескимо3 на југу. Узео сам у априлу тигар гуме за све сезоне тренутно су на задњој осовини и добро држе. Само су бучне.

Ove nove tigar wintera su stvarno bučne za medalju, i jbg dobro "vataju" po snegu... E sad mene nervira što nas teraju da imamo zimske a snega imamo dva dana godišnje, bar u mom kraju, pešter se u to ne računa, ili ko je na planini...

@Sapatnik
Kapalo je stalno sa filtera za ulje ali nije na direktno na granu, niti se slijevalo niz sondu. Zamenio sam gumicu na filteru. Ovo kapa par kapi direktno tu na slici i prestane.

Raspitao sam između par vlasnika 306ce i dobio odgovor da je problem može stvarati semering radilice na strani zamajca.

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

Znam, ali ne mogu ostaviti da curi jer je na nezgodnom mestu. Valjda će moći sačekati zamenu kvačila.

Poslato sa MRD-LX1 pomoću Tapatoka

Ако стално пусти по мало онда нема до замене лека. Али ако пусти како време пролази и уље буде старије онда је већ друга ствар.

Да питам нешто... Људи, како су вам спојена она гнезда за упаљаче у кабини - директно или преко контакт браве?
Kod mene na Fordu je direkt, nazavisno od kontakta....
Na Škodi isto...
U Fordu sam ugradio još jedan priključak, isto nezavisno od kontakta, obadva idu preko osigurača.....

Мени то не ради годинама, а сад ми је потребно због навигације, па рекох, када сређујем то, да ли да оставим како је било - директно повезано или да идем преко контакт браве. Изгледа да је свима повезано директно.

Nazad
Vrh