Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Куповао их у "Чајка М" из Чачка?Inace kod mene je ova Kama skuplja od Riken.
Ne, u lokalnoj prodavnici ,ali ih nisam kupio jer su rasprodate pa cekam da stigne nova tura.Куповао их у "Чајка М" из Чачка?
U zadnjih 5 godina ovde sam vidio svega 2-3 jugica i jednog stojadina.Brener
To su kola!!!!
Brener i čekić sve reše!!
Pre neku noć zbog prokletih daljinskog nisam mogao da pokrenem pasat a noć 2 ujutru, moram da vozim matorog na urgentni u NS
ništa imamo još dve opcije Yugo i Florida
Zlo doba noći pa neću da Zeta zovem da uzmem neki od njihovih
A druga stvar šta fali ovim dvoma PRAVIH AUTA!!!!
Uzmem Yugo, ljudi moji nisam ga vozio baš dugo 3_4 god
To je AJKULA!!!!
Prva stvar on je u istom stanju kao kada je izašao sa trake 2004g , na satu 248k km
Motor je 'Talijan i do sada je prešao 170k km
Gume su nove 145/80r 13
Jugo ide vuče ujeda niti šta čipka niti išta ganjam ga 90_100km/h i baš ide prelepo
Potrošnja 8-9 plina
Delovi su toliko jeftini da mi nije jasno da neko drzi juga u lošem stanju?????
Oduševio me!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Ако гледам ове моје зимске, онда могу да кажем чак и да је поприлично мека.Bas nisam primetio da je uopste tvrda guma, a narocito ne uzasno tvrda.
Ma kakvo kontriranje,zagledao sam ja tu Kamu još dok je Čajka uvozila i dok je bila smešna cena za ženinu A klasu,ali u prodjenju sa Rikenom je užasno tvrda.Sad sam opet uzimao ženi i opet Kama u ponudi za te niske brendove.Orium što mu dodje isto što i Riken ista cena kao Kama.A Riken izgurao 3 sezene i još ima legalnu šaru,ali nije je postala mnogo posna.Na Kangu stavljen Winter Cargo Riken već 5 godina,a vozi ga nas 6 kako kome zatreba.Po mom iskustvu u toj niskoj klasi je Sava majka,ali Sava je opet užasno meka i magnet je i za najmanji ekser.Bas tako Zorge. Nego reko bolje da ne pisem to da ne bude da kontriram kolegi.