T110
Banned
Ja sam drugi vlasnik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa ako pretekne dobice juga 
Sutra cu do majstora pa cemo da vidimo sta se desilo, inace pre toga sam primetio da nivo tecnosti raste u boci a kad ugasim motor vrati se, i sinoc vidim da je poceo dizati temp. ali bio sam u krivinama nekim, nisam imao gde da stanem, vec kad sam stao on kuva...Kad propadne dihtung glave pritisak će u sistemu sigurno praviti, ali ne mora da meša rashladnu tečnost i ulje.
Kolega @deks. Sipaj destilovanu vodu i odgovarajući antifriz da dobiješ -40°C i obavezno dobro prozrači sistem sa uključenim grejanjem, kako te neki simptomi nebi odveli na pogrešnu stranu (sumnju). Kasnije prati pritisak u crevima i boci, a za skramu na čepu u slučaju eventualnog mešanja tečnosti je potrebno nešto više vremena.
Lično nisam baš pristalica motora sa tri cilindra. Pre nekoliko godina u firmi smo imali fabiu sa 1.2 mpi motorom (nisam siguran da li je bila 6V ili 12V kao tvoja) kao jedinu, ostalo su bili rumsteri 1,4 i oktavije, a svi su kupljeni kao novi. Motor je startniji i elastičniji od ovih 1.4, prosto je delovalo da vozite auto sa jačim motorom, takav je osećaj. Međutim, Fabia je prva išla na generalku i to mnogo pre ovih ostalih, a posle toga više nije bila taj auto, jer je trošila ulje i bilo ju je veoma lako pregrejati. Dok su još bila nova trošila je benzina isto koliko i ova druga auta, a mnogo je lakša i manja od njih.Pozdara, Danas kupio Škodu fabiu 2008 karavan 1,2cc 51kw benzin. pa me interesuje mišljenja
ovako kupise je za 7000e bez probe samo sa dijagnozom servisera.Letnji set mi ostao on prodat zasebno tu sam jos i dobro prosao 600e fabricke 19-ce i latidude 3716 A
A opasno sam se namera io na djulijetu i to novu i da je vozim dok ne umrem.