T110
Banned
Ja sam drugi vlasnik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Insignija?
Sutra cu do majstora pa cemo da vidimo sta se desilo, inace pre toga sam primetio da nivo tecnosti raste u boci a kad ugasim motor vrati se, i sinoc vidim da je poceo dizati temp. ali bio sam u krivinama nekim, nisam imao gde da stanem, vec kad sam stao on kuva...Kad propadne dihtung glave pritisak će u sistemu sigurno praviti, ali ne mora da meša rashladnu tečnost i ulje.
Kolega @deks. Sipaj destilovanu vodu i odgovarajući antifriz da dobiješ -40°C i obavezno dobro prozrači sistem sa uključenim grejanjem, kako te neki simptomi nebi odveli na pogrešnu stranu (sumnju). Kasnije prati pritisak u crevima i boci, a za skramu na čepu u slučaju eventualnog mešanja tečnosti je potrebno nešto više vremena.
Lično nisam baš pristalica motora sa tri cilindra. Pre nekoliko godina u firmi smo imali fabiu sa 1.2 mpi motorom (nisam siguran da li je bila 6V ili 12V kao tvoja) kao jedinu, ostalo su bili rumsteri 1,4 i oktavije, a svi su kupljeni kao novi. Motor je startniji i elastičniji od ovih 1.4, prosto je delovalo da vozite auto sa jačim motorom, takav je osećaj. Međutim, Fabia je prva išla na generalku i to mnogo pre ovih ostalih, a posle toga više nije bila taj auto, jer je trošila ulje i bilo ju je veoma lako pregrejati. Dok su još bila nova trošila je benzina isto koliko i ova druga auta, a mnogo je lakša i manja od njih.Pozdara, Danas kupio Škodu fabiu 2008 karavan 1,2cc 51kw benzin. pa me interesuje mišljenja