Vulkan
Član
Pomaže dopunjavanje punjačem, jednom mesečno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to mi trebaPrirubnica je precnik 87, krst je 23.8x61.3 ili 27x71.
Imas li kompletan? To bi mi mozda i najvise odgovaralo. I kakva mu je prirubnica a i cela duzina kardana? Meni je prirubnica precnika 75mm i ima 6 rupa za sraf M6Odgovara li ti od fapa 13-tice kardančić što pogoni hidrauličnu pumpu?
Ako mozes slikaj i posalji ponudu za prodaju na pp. Nema veze ako krst ima lufta, samo da je solja zdravaPrirubnica je ф75, 6 rupa ф6, dužina oko 33-34 cm. Sa druge strane je rupa ф30 sa kajlom, samo jedan krst je loš trebao bi da se zameni a drugi je dobar.
Reseno. Kolega Kosjerac mi pre 7 dana poslao kardancic od FAPa 13. KUpljeni krstovi posto su losi i sad samo da ga prilagodim mojim potrebamaIskombinuj sa Kosjercom sta ima,ako ti zafali kstova od lade imam kolko oćes.
Kupi tecnost za ispiranje sistema wurth ili wynns nemoj K2, ja sam ponovio 2 ili 3 puta ispiranje i pomoglo je kod pregrevanja takodje operi hladnjak spolja bolje ce da hladi ako imas perac pod pritiskom jos bolje samo drzi mlaznicu 30-40 cm od hladnjaka da ga ne probusi.Visko ventilator radi, ali ga iygleda ukljucuje tek na 100C. Kad ga cepam malo jaci gas (na nekim srednjim obrtajima) i kad se motorne gusi, ne dize temperaturu, drzi na 85-90C. A cim pocne brdo i vece opterecenje, temeratura dodje skoro do 100C. Ostaje samo termostat ili zapusenost sistema. Jbg, u tom trenutku nisam imao tecnost. A u radnji tati dali taj Walker termostat. Ja bi najradije stavio Behr, ali nije ovaj imao. Sad cu ovih dana ispustiti antifriz i isprati hladnjak i ceo sistem. Nebi da stradam motor.
Sa cime da isperem hladnjak? Da nabijem crevo i vodom sa cesme ili da kupim neku tecnost?