Kosjerac
Prijatelj Foruma
Od kog auta je dizel motor? Ja imam nekih slika od ubačenog golfovog motora 1.6.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa to sam i rekao, kad je auto regularan niko ne zaviruje pod haubu.Imao si sreće. Mogli su ti oduzeti auto da su videli.
Ne znam kakva im je limarija. Znam da su one stare 80ke imale pocinkovanu sasiju i jedino mesto gde su trulile je gepek gde je rezervni tocak. Ne verujem da je skuplji za odrzavanje od ostalih auta iz VW grupe. Cena je od nekih 1200e pa na vise. Oni sto traze po 2500 evra malo preteruju. Za te pare ima auta i 2003 godiste da se kupi. A sa tim rezervoarom bi mi pasovao samo takoTomo imao sam takav auto 6 godina.Lađa na drumu,pouzdan,brz,praktičan i lak za rukovanje,veliki paket standardne opreme+dodatna.Moj je bio 2.3 benzin-plin.Prosečna potrošnja 12 l plina u mešovitoj vožnji na otvorenom više jer jednostavno ište gas i ma koliko brzo vozio osećaj je kao da sediš u sobi.U gradskoj vožnji je sisao kao krokodil.Zapremina rezervoara je 90 litara.Održavanje nije baš povoljno ako se ide na varijantu kvalitetnijih delova.Teško je naći očuvan primerak a baš ti očuvani drže dosta dobru cenu.