MOMOSARIC
Član
Šta je sa čepom , jel izbacuje na čep ili ? Kolko su tvrda crijeva hladnjaka ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ako nema te zice sa kontakt brave (ne znam da li je izvucena, ali verovatno da jeste, samo treba ispitati), moze li ona da se spoji zajedno sa zutom, ali onda bi radio stalno bio upaljenBraon zica je da utisa radio automatski kad zazvoni telefon ako koristis hands free uredjaj za razgovor tokom voznje, crvena bi trebalo da ide na kontakt bravu.
Zuta ide na stalno napajanje, crna masa.Izlazi su za pojacalo.
E za ovo ti treba odati nekakvo posebno priznanjeCrvenu zicu i zutu spajas zajedno ( ako te smara da ti radio radi samo kad je kljuc u bravi ) , a ako oces kad izvadis kljuc da se gasi cd onda povezi zutu na bravu
Zuta je plus a crvena je memorija za radio stanice i podesavanja i isto ide na plus ( mada je meni na nekim cd plejerima bilo obrnuto izmenjao sam ih ko zna koliko)
line out su ti izlazi za pojacalo
"napajanje" za antenu i pojacalo ili sta vec zove se remote i obicno je zica plave boje , ustvari to nije napajanje nego pobuda za relej ili sta vec koji se nalazi u pojacalu da ga pali kad se cd plejer pali , nije preporucljivo stavljati neki veci potrosac na nju, ali kontam antenu da moze terati
ako te interesuje jos nesto pitaj , dok sam bio mladji bio sam zaludjenik u auto ozvucenje , cak sam uspeo i soferku polomiti bassom![]()
Tata je izgleda izgubio jedini ključ od golfa 4 sdi 2000 god,znali ko kakvo rešenje?
Tata je izgleda izgubio jedini ključ od golfa 4 sdi 2000 god,znali ko kakvo rešenje?