Gost 16052020
Član
Najverovatnije da ću kupiti novu za 1150 jer se ove menjaju ali dobiju po 15-20 i to ode za pola sata. Bolje nego da platim kaznu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam sta je to? Koristio sam one kristale i uvek su dali pozitivan efekat. Resicu ga nekako.Probaj da mu naspeš tečni zaptivač.Kod mene je jednom prilikom uspešno sanirao curenje vodene pumpe.
ovde ce izgleda morati cela instrument tabla da se skida. Vidim da antifriz kaplje na stubu sa vozaceve strane i ide na patosnicu. Sutra ako budem mogao idem da skinem sa drugog auta hladnjak i vidim tehnologiju ujednoMali hladnjak ti je upravo tu iza instrument table kod suvozača,zavuci se vidi koliko i šta treba da se skida.Kod nekih modela se skida par platsičnih obloga,a kod nekih moraš pola enterijera da rasturiš da bi došao do malog hladnjaka.
Tata kupio kristale i napravili belaj. Vise ne pusta, ali i ne greje. Nesto se zacepilo unutra. Sad posle Bozica pravo kod majstora, pa razbucati pola inst. table, zameniti radijator isprati kompletan sistem za hladjenje, za svaki slucaj.Tečnost neće začepiti ništa ali prašak i kristali hoće.U radijatoru grejanja topla voda cirkuliše non stop a klapna je ta koja reguliše letnji i zimski režim odnosno radijator se ne zatvara u letnjim periodima niti otvara u zimskim.