AcA OPEL
Član
Luka, kolika je duzina tovarnog prostora kod nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni to stalno sija od kad sam ugradio plin.Kaze majstor mora tako zbog drugacijih izduvnih gasovaMomci šta znači ova žuta lampica. Upalila mi se u zadnjih 15 dana 2 puta, kad sam ugasio i upalio auto sve je bilo normalno. Danas više nereaguje, nom stop je upaljena i idu obrtaji do 3000 u svim brzinama.
Ne mora. Kod mene je plin takodje pa ne sija.Meni to stalno sija od kad sam ugradio plin.Kaze majstor mora tako zbog drugacijih izduvnih gasova
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Isto se dešava i nama od kako smo pre devet godina ugradili plin u Hondi HRV. Ponekad se ugasi ali u 90% vremena sija i nikakvih problema nemamo (od ugradje prešli 120.000 km). Po preporuci majstora par puta godišnje vozimo ture od 30 ili više km. samo na benzin i to sa većim obrtajima, a sve to da bi se sistem za ubrizgavanje pročistio.Meni to stalno sija od kad sam ugradio plin.Kaze majstor mora tako zbog drugacijih izduvnih gasova
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka