AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Danas sam rešio da sredim Floridu
Da stavim USB player zadnju levi poziciju sijalicu, pumpu za brisače i da vidim što zadnjih 5_6 dana neće na plin da radi
Kad crko ventil za benzin i ostao otvoren i ona kad je stavim na benzin radi normalno a kad je stavim na plin radi na oba goriva HIBRID

Dosuo sam 0,5l ulja nije mnogo 5k km sam prešao od menjanja
A mislim da ću uskoro i lamelu menjati e sad ne znam jel pasuje od juga jer imam nov set
Sutra ću da vidim šta pasata njaka pa ne radi cd player i daljinski za bravu

Sent from my moto e5 using Tapatalk

A kod mene na jtd-u otiso map senzor, isto ode u sejf mod i nece preko 3000 rpm. A fiata je tesko voziti pod greskom jer stalno pisti.
20201227_110807.jpg

Лука, погледај да ли има извучену жицу грејач задњих стакала. Ако има на то закачи музику.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

А вентил за бензин би требало да можеш ручно укључити/искључити.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Ventil sam nov stavio imao neku zalihu
A muziku ja spojim na živu struju da radi bez kontakta

Momci šta znači ova žuta lampica. Upalila mi se u zadnjih 15 dana 2 puta, kad sam ugasio i upalio auto sve je bilo normalno. Danas više nereaguje, nom stop je upaljena i idu obrtaji do 3000 u svim brzinama.
To ti je sejfti mode,da ne akas motor i silujes ga a ne moze da ide..map senzor,protokomer od tih zackoljica moze da bude nesto..

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Dizel je ,idem u petak u servis 270000 km pređenih vreme je da nešto crkne.Od kupovine do sad samo i isključivo u ovlašćenom servisu.Evo prvi problem,još neke sitnice su se radile ali preventivno.

Na Floridi znao sam da je lamela loša, juče natovarim 550kg u Šapcu i krenem nazad uz venac ono osetim kliže
Stanem i otpustim malo sajlu kvačila i nastavim skoro bez proklizavanja, stanem u prodavnicu delova u BP ceo set original 6700din a samo lamela 2400din
Uzeo sam samo lamelu jer imam kući nov druck ležaj i novu korpu ostalo mi iz seta kad sam na jugiću menjao
Šta ti je domaći automobil

Meni juče na službenoj limuzini zvanoj Yugo 1300 otišao dihtung glave pa se sad mučim sa službenim mercedesom C270, muka živa, nedaj Bože nikom. :ppozdrav: ;) :haha:
Sad vidoh pa ja sam vas slagao nije C 270 nego E 270 kuku al vas slagah golemo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh