Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):U principu da bi dobio 1000 o/min samo treba da izvadiš taj nastavak što je ispod poklopca i dobio si 1000 o/min...
Lepo ti je covek "nacrtao"" pa procitaj. Mora!!Kazner je napisao(la):pa jel to stalno tako vadi spojku napolje imas 1000,vrati imas 540,![]()
Kazner je napisao(la):pa jel to stalno tako vadi spojku napolje imas 1000,vrati imas 540,![]()
e ovaj otvor kod mene nema, danas sam vidio, inace traktor ima bocu od zraka ako vam to sta znaci jer na objasnjenu je spomenut kompresorFL je napisao(la):Pottinger je napisao(la):mityoo je napisao(la):Koji menjač ima? koliko ima brzina?Pottinger je napisao(la):Pozdrav DOBRI ljudi
imam zetor 8540 i ne mogu nikako ka skontam gdje mi se prebacuju brzine od kardana i dali ima 1100 obrtaja
Na starijim modelima zetor cristal i ursus na medjukucistu desno ispod pumpe servoupravljaca treba skinuti poklopac izvuci kardanski nastavak za 1000 o/min-21 zljebova i zameniti sa kardanskim nastavkom od 540 o/min.
![]()
![]()
![]()
18+6
Dejan5 je napisao(la):e momci,imali gde prednje vuce za mog zeku![]()
Ja sam ti iskopao a ti prevodi.....miroslav k je napisao(la):e poljski nesto nejasno, daj iskopaj nesto na Slovackom ili Českom ako ima
tvome ni 7211/45 7711/45 jedan covjek mi je reko da on ima mjenjac od ursusamiroslav k je napisao(la):nema potrebe kod mene na 7711 se rucicom iz kabine menje 540 ili 1000 obrtaja, a kod te slike sto si postavio moraju da se skinu ona 2 srafa i da de izvadi neka podloška itd
Pottinger je napisao(la):Pozdrav DOBRI ljudi
imam zetor 8540 i ne mogu nikako ka skontam gdje mi se prebacuju brzine od kardana i dali ima 1100 obrtaja
Nema nijedneBranko je napisao(la):Dejan5 je napisao(la):e momci,imali gde prednje vuce za mog zeku![]()
Pa tamo ti je čovek odmah odgovorio gde si postavio prvi upit, pre nekoliko stranica.
Najveći problem je naći izvod za prednju vuču što ide na menjač, a ovo ostalo nije problem.zetor7245 je napisao(la):Ima ,ima zvao sam ja u sloveniju jednom rodjaku treba za c-360, a taj slovenac pravi za sve, imt, ursus, zetor. Samo sto je malo preskup 2800 kosta kod njega. Kaze da koristi diferencijal od dzejmsa, a krajeve od tama110, pa ako oces sam probati?