Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
52000 evraFarmer II je napisao(la):Dal se zna koliko taj san od 135 ks kosta?
Soyacorn je napisao(la):Jesu li ovi novi barem manji potrošači od onih starijih?
deni89 je napisao(la):52000 evraFarmer II je napisao(la):Dal se zna koliko taj san od 135 ks kosta?
Ta cena je sa uracunatim PDV-om!Bubu je napisao(la):Jel to sa ili bez drzavnog haraca zvanog PDV?deni89 je napisao(la):52000 evraFarmer II je napisao(la):Dal se zna koliko taj san od 135 ks kosta?
Koji menjač ima? koliko ima brzina?Pottinger je napisao(la):Pozdrav DOBRI ljudi
imam zetor 8540 i ne mogu nikako ka skontam gdje mi se prebacuju brzine od kardana i dali ima 1100 obrtaja
18+6mityoo je napisao(la):Koji menjač ima? koliko ima brzina?Pottinger je napisao(la):Pozdrav DOBRI ljudi
imam zetor 8540 i ne mogu nikako ka skontam gdje mi se prebacuju brzine od kardana i dali ima 1100 obrtaja
Jeste!pietro je napisao(la):@deni89
Da li taj traktor stigao iz Bečeja?
Pottinger je napisao(la):mityoo je napisao(la):Koji menjač ima? koliko ima brzina?Pottinger je napisao(la):Pozdrav DOBRI ljudi
Na starijim modelima zetor cristal i ursus na medjukucistu desno ispod pumpe servoupravljaca treba skinuti poklopac izvuci kardanski nastavak za 1000 o/min-21 zljebova i zameniti sa kardanskim nastavkom od 540 o/min.
18+6
matke. je napisao(la):Evo jednog snimka Zeke !
pozdrav bracane... baba kurana je pod najlon....Bavanistanac je napisao(la):Dobro dosao komsija lepa makina,a gde je baba kurana
jeste,na prodaju je....Zoran0230 je napisao(la):Seca,je li taj zetor na prodaju-či ni mi se da sam ga video u oglasima