Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moram da te ispravim... Pravilno je "Kad kažem traktor mislim Zetor" Pogledaj na web sajtu zetora....boki je napisao(la):kad kazem traktor kazem zetor
Zetor iz kraja 80-ih u rasponu od 5211 do 7245 vredi od 5 do 12 hiljada evra. U zavisnosti od stanja. A za te pare imas rusa duplo mladjeg i bar 20KS jaceg.steva 1984 je napisao(la):Mnogi ga kao porede sa rusevima starije modele zetora mada nebi ja rekao zetor je mnogo kvalitetniji traktor od rusa.Ja sam sedeo u jednom neznam koji je tip iz 8o i neko godiste oko 50-60 ks od imt je udobniji i tisiji a kamoli rusa.Ovaj mi ekstra izgleda u kabini
Kosta oko 50 i koju hiljadu evropskih novaca, pretpostavljam. Deni ce nam reci tacno koliko ga je iznelo. Ja bih s' njom i u grad uvece izlazio...mladen87 je napisao(la):ova forterra je bruka!!! koliko je para to zadovoljstvo?
a dobro mityoo vazno da se o pravom traktoru radimityoo je napisao(la):Moram da te ispravim... Pravilno je "Kad kažem traktor mislim Zetor" Pogledaj na web sajtu zetora....boki je napisao(la):kad kazem traktor kazem zetor
Bruka? Pa to je jako smesno!Ovaj traktor je njega izaslo 52000 evra,a prava cena mu je oko 57000.Imao je popoust jer je ranije uzeo jos 2 Zetora od Agrolanda.Znam da je puno al mislim da vredi svaki evro za razliku od novog rusa ili imt-a (mislim kvalitet) koji mu nisu ni do kolena!ivan610988 je napisao(la):Zetor iz kraja 80-ih u rasponu od 5211 do 7245 vredi od 5 do 12 hiljada evra. U zavisnosti od stanja. A za te pare imas rusa duplo mladjeg i bar 20KS jaceg.steva 1984 je napisao(la):Mnogi ga kao porede sa rusevima starije modele zetora mada nebi ja rekao zetor je mnogo kvalitetniji traktor od rusa.Ja sam sedeo u jednom neznam koji je tip iz 8o i neko godiste oko 50-60 ks od imt je udobniji i tisiji a kamoli rusa.Ovaj mi ekstra izgleda u kabini
Post je spojen: [time]1296302357[/time]_________________________________________________
Kosta oko 50 i koju hiljadu evropskih novaca, pretpostavljam. Deni ce nam reci tacno koliko ga je iznelo. Ja bih s' njom i u grad uvece izlazio...mladen87 je napisao(la):ova forterra je bruka!!! koliko je para to zadovoljstvo?
Ej svaka pohvala za traktor odlićan je vidim to je nova linija slićna je unutra kao moja ali ima mjenjać drugaćiji, vidim da mu je pover sada na H i L to jest HI-LO kod mene su to dvije zute tipke sve u svemu slićno malo je bolja unutra prednja maska je malo ljepša farovi gornji su poboljšani na pravi traktor ..deni89 je napisao(la):Kao sto sam i obecao da kad budem dosao kuci bice slika sa novim Forterrom 135.
Danas je bio drug do mene pa sam malo slikao za nas forum!
A veceras idemo na
mladen87 je napisao(la):jel 4 ili 6 cilindara?
Jes val baš! Dobro i kažeš!boki je napisao(la):a dobro mityoo vazno da se o pravom traktoru radimityoo je napisao(la):Moram da te ispravim... Pravilno je "Kad kažem traktor mislim Zetor" Pogledaj na web sajtu zetora....boki je napisao(la):kad kazem traktor kazem zetor
Ima nešto bolje i od zetora, a to su DVA zetoraZvjezdan Babic je napisao(la):Od zetora nema boljeg traktora na svetu .