sasa74
Član
Krenuo sam polako,skinuo sam plocu tacno tu gde je FL obelezio ima lufta,skidam plocu hidraulike pa dalje rastavljanje,kako jedan moj komsija kaze e tvornicka greska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krenuo sam polako,skinuo sam plocu tacno tu gde je FL obelezio ima lufta,skidam plocu hidraulike pa dalje rastavljanje,kako jedan moj komsija kaze e tvornicka greska.
pozdrav drugari....planiram da uzmem zetora 7745 turbo...e sad zanima me dali ga neko u grupi vec poseduje...i naravno voleo bih da znam dali imaju neke mene...kako su se pokazali u radu u oranju..potrosnja i dr..hvala unapred![]()
Kako mozda znate kupio sam pre skoro mesec dana Zetor'a 4712 u Nemacku. Bio sam da ga doteram kuci. Evo mali epilog kako sam se proveo:
Svaka čast, da te dugo služi
Jel možeš da nam kažeš koliko si ga platio kad ti se isplatilo da ideš i doneseš iz Nemačke, a posebno kako si prošao sa carinjnjem, špediterima i ukupnim troškovima na kraju? Verujem da ima mnogo njih koji su razmišljali o ovome, a cenili bi info iz prve ruke![]()
Naravno da je za 3500e mogao da nadje. Nego verovatno ni sam nije verovao da ce toliko da izadje na kraju.Kako nisi mogao ovde da nađeš.Ima kod nas u Kikindi ako nije prodat 4911 i otišao bi za 3000 a možda i manje.
hvala na odgovoru.....pa po tebi jel je bolji sa turbo ili ne....i jos jedno me zanima potrosnja...hvala unapredPozdrav Nemanja,
Ja imam Zetora 7745 ali bez turbine... kod mene je vec 5 godine.
Od mana do sada sam primetio da mi fali kontrolka za ukljucen/izkljucen 4x4 to meni licno smeta.
Inace sediste nije bas to to ali moze da prodje. Grammer bi bio po meni mnogo bolji.
Od kvarova sam imao pogon od obrtomera i kleme od akumulatora koje su lose bile.
Sem toga masina je odlicna.