sasa74
Član
Koliko vredi nije puno para,koliko ima radnih sati,koje su mu gume nazad,ja bih trebao da menjam na mom i ne znam koje da stavim sad su 14 ke,original
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko ima radnih sati,koje su mu gume nazad,ja bih trebao da menjam na mom i ne znam koje da stavim sad su 14 ke,original
Potpuno si u pravu da je preplaćen i da trenutno može da se nađe bar za 500€ niže, a kod drugih proizvođača i možda 1.000€ niže, ali negde kad ukalkulišemo živce, gorivo i sve usputne troškove da bi pogledali bar par komada u ponudi, pa posle vagali, to je sve posle individualno.....a ovo ulepšavanje je "za dušu" i to se ni ne može meriti
Po katalogu rezervnih delova ide lezaj 32208 , to je onaj veći
Hoće kad je nov taj utvrđivač da ide teško, dok se ne razradi. Ja sam stavljao platnu ispod utvrđivača, da ga malo udaljim, ali da ne ispada reduktor.Da li su kod vas ovi utvrdjivaci brzina stegnuti do kraja,kako vam radi rucica reduktora da li morate da odvrcete sraf da bi prebacivali iz brze u sporu ili to ide lako
Juce mi na nekoj nizbrdici prilikom baliranja iskoci reduktor brza spora