sasa74
Član
Krenuo sam polako,skinuo sam plocu tacno tu gde je FL obelezio ima lufta,skidam plocu hidraulike pa dalje rastavljanje,kako jedan moj komsija kaze e tvornicka greska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Krenuo sam polako,skinuo sam plocu tacno tu gde je FL obelezio ima lufta,skidam plocu hidraulike pa dalje rastavljanje,kako jedan moj komsija kaze e tvornicka greska.
pozdrav drugari....planiram da uzmem zetora 7745 turbo...e sad zanima me dali ga neko u grupi vec poseduje...i naravno voleo bih da znam dali imaju neke mene...kako su se pokazali u radu u oranju..potrosnja i dr..hvala unapred
Kako mozda znate kupio sam pre skoro mesec dana Zetor'a 4712 u Nemacku. Bio sam da ga doteram kuci. Evo mali epilog kako sam se proveo:
Svaka čast, da te dugo služi
Jel možeš da nam kažeš koliko si ga platio kad ti se isplatilo da ideš i doneseš iz Nemačke, a posebno kako si prošao sa carinjnjem, špediterima i ukupnim troškovima na kraju? Verujem da ima mnogo njih koji su razmišljali o ovome, a cenili bi info iz prve ruke
Naravno da je za 3500e mogao da nadje. Nego verovatno ni sam nije verovao da ce toliko da izadje na kraju.Kako nisi mogao ovde da nađeš.Ima kod nas u Kikindi ako nije prodat 4911 i otišao bi za 3000 a možda i manje.
hvala na odgovoru.....pa po tebi jel je bolji sa turbo ili ne....i jos jedno me zanima potrosnja...hvala unapredPozdrav Nemanja,
Ja imam Zetora 7745 ali bez turbine... kod mene je vec 5 godine.
Od mana do sada sam primetio da mi fali kontrolka za ukljucen/izkljucen 4x4 to meni licno smeta.
Inace sediste nije bas to to ali moze da prodje. Grammer bi bio po meni mnogo bolji.
Od kvarova sam imao pogon od obrtomera i kleme od akumulatora koje su lose bile.
Sem toga masina je odlicna.