R
rad78
Guest
Može biti može biti ,samo rus je zverku na menjaču
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kardan nije mi jasna potrosnja u oranju 15-16 litara. Je li to na sat oranja, juttro, hektar, dulum?
Za lampicu ti je lako. Uzmi prekidac od jugica za stop svetlo i ugradi kod rucice za ukljucivanje/iskljucivanje vuce. On kad je pritisnut ne svetli, cim ubacis on se oslobodi i pali lampicu.
Vogel Noot 950, stelovanje na cetri tacke od 28-40cm po plugu znaci od 84-120cm ukupnoKakav obrtac imas tj. koliko brazdi i koji zahvat?
Izvoli kolegaKardan daj jos koju sliku od 7745, imas pravi traktor.
Jeli i ovaj uvezen na slican nacin iz Nemacke?
nije bilo jeftinije to se secam...A jel se secas mozda da li je izaso jeftinije sa uvozom nego da si ga ovde kupio? Ili mozda i skuplje?
hvala ti na odgovoru....ali brate svaka ti cast ovakvog dobrog zetora nisam skoro video...jeli a koliko si ga platio u nemackoj,ako nije tajna,a sto se tice potrosnje to je onda kao upaljac,nasprem rakovice 76,koja kod mene u smonici sa leskovackim plugovima ide i do 35lnije bilo jeftinije to se secam...
Kod ovog sam znao sta dobijam. Prodavac iz D je bio fini covek i odrzavao ga pedantno... i dan danas kad kad se cujemo preko majl'a.
On je tada kupio bio neki MF sa utovarivacem napred, oni sa kosom haubom neznam koji tip bese.
hvala ti na odgovoru....ali brate svaka ti cast ovakvog dobrog zetora nisam skoro video...jeli a koliko si ga platio u nemackoj,ako nije tajna,a sto se tice potrosnje to je onda kao upaljac,nasprem rakovice 76,koja kod mene u smonici sa leskovackim plugovima ide i do 35l
Hvala kolegaKardan svaka čast i na ovom Zekanu stvarno dobra 77-ica.Vidi se da traktor nije farban i da je dobro očuvan i čini mi se da su ove prednje gume radialne ako se nevaram. Kad staviš automatsku kuku ako nije problem da je malo poslikaš da vidim kako si je povezao sa polugama da diže i spušta i kako da je otkačavaš?Meni treba samo to da vidim kako da je spojim na poluge na Ursusu i kako daje otkačavam iz kabine.