sasa74
Član
Licno sam menjao tri drukalice i ac pumpu,kupljeno sve ovde kod nas novo i nista stalno je vukao vazduh,dok nisam narucio orginal drukalicu iz Slovacke bila 20 eura,kao cela pumpa kod nas sa drukalicom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Licno sam menjao tri drukalice i ac pumpu,kupljeno sve ovde kod nas novo i nista stalno je vukao vazduh,dok nisam narucio orginal drukalicu iz Slovacke bila 20 eura,kao cela pumpa kod nas sa drukalicom
Beograd je u pitanju,ja juce na mom polomim rucicu reduktora brza spota,sad moram skidati plocu da vidim sta je slomljeno,ostala u brzohodnoj,jel se to nekom desilo mozda
Neko je već imao sličan problam i pisali smo o tome. Prvo pogledaj da nije ispao štift koji vezuje ručicu (polugu) za osovinicu.
Meni se to desilo više puta, pa je na kraju stavljen vijak sa samoosiguravajućom navrtkom i doviđenja.
Jest to možda malo više para ali ovako kad pogledaš sredjen traktor onda netreba ni žaliti pare, ovi traktori su jaki kao zemlja.Imaš odličan traktor, još jednom svaka čast.