Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kiraj je napisao(la):Pozdrav baca ,možda se i znamo pošto često nosim arpadžik u Opovo na pijace.
baca je napisao(la):kiraj je napisao(la):Pozdrav baca ,možda se i znamo pošto često nosim arpadžik u Opovo na pijace.
Vrlo moguće, ove godine sam uzimao i srebrnjaka i crnog luka na pijaci. Ako se neznamo brzo ćemo se upoznati.
Bar kod arpadžika problema sa klijanjem nema.Isklija i na tavanu.peto1 je napisao(la):baca je napisao(la):kiraj je napisao(la):Pozdrav baca ,možda se i znamo pošto često nosim arpadžik u Opovo na pijace.
Vrlo moguće, ove godine sam uzimao i srebrnjaka i crnog luka na pijaci. Ako se neznamo brzo ćemo se upoznati.
Ona arpadik koji je najslabije niko to ti je kiralj uvalio 100%.![]()
Dobro nam dosliSunce je napisao(la):Drugovi i drugarice
Drago mi je da i poljoprivreda ima svoje forumaše!
Ja sami nisam poljoprivrednik, iako sam iz sela Mošorin, već ekonomista. Moji su se nekada bavili tom delatnošću ali više ne...mada eno nešto se predomišljaju da ponovo počnu. U svakom slučaju sam kao mala baš dosta vremena provodila na njivi. Od skora sam počela da čeprkam o ovoj temi i svašta nešto naučila novo. U svakom drago mi je da sam postala drugarica član
...pa družićemo se!!!
![]()