Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kiraj je napisao(la):Pozdrav baca ,možda se i znamo pošto često nosim arpadžik u Opovo na pijace.
baca je napisao(la):kiraj je napisao(la):Pozdrav baca ,možda se i znamo pošto često nosim arpadžik u Opovo na pijace.
Vrlo moguće, ove godine sam uzimao i srebrnjaka i crnog luka na pijaci. Ako se neznamo brzo ćemo se upoznati.
Bar kod arpadžika problema sa klijanjem nema.Isklija i na tavanu.peto1 je napisao(la):baca je napisao(la):kiraj je napisao(la):Pozdrav baca ,možda se i znamo pošto često nosim arpadžik u Opovo na pijace.
Vrlo moguće, ove godine sam uzimao i srebrnjaka i crnog luka na pijaci. Ako se neznamo brzo ćemo se upoznati.
Ona arpadik koji je najslabije niko to ti je kiralj uvalio 100%.
Dobro nam dosli P.S. Dali znate mozda ko je zapalio zito Student nije...Sunce je napisao(la):Drugovi i drugarice
Drago mi je da i poljoprivreda ima svoje forumaše!
Ja sam i nisam poljoprivrednik, iako sam iz sela Mošorin, već ekonomista. Moji su se nekada bavili tom delatnošću ali više ne...mada eno nešto se predomišljaju da ponovo počnu. U svakom slučaju sam kao mala baš dosta vremena provodila na njivi. Od skora sam počela da čeprkam o ovoj temi i svašta nešto naučila novo. U svakom drago mi je da sam postala drugarica član ...pa družićemo se!!!