Pozdravljam sve članove foruma, posebno one čiji komentari su mi mnogo pomogli jer od znanja, mehanizacije i sredstava posedujem jedino entuzijazam.
Imam 5000 kvadratnih metara okućnice na Fruškoj gori i pokušavam se baviti ekološkom proizvodnjom hrane, samo za svoje potrebe. Kao i svaki početnik imam promašaja, uspona i malih trijumfa. Većinu informacija koje su mi potrebne pronađem na ovom sajtu.
Samo sam htela da vam se zahvalim, i pohvalim sve one koji nesebično dele svoja iskustva.

Imam 5000 kvadratnih metara okućnice na Fruškoj gori i pokušavam se baviti ekološkom proizvodnjom hrane, samo za svoje potrebe. Kao i svaki početnik imam promašaja, uspona i malih trijumfa. Većinu informacija koje su mi potrebne pronađem na ovom sajtu.
Samo sam htela da vam se zahvalim, i pohvalim sve one koji nesebično dele svoja iskustva.

na neke likove iz Juzne Srbije,
 na neke likove iz Juzne Srbije,  kao, eto obradjujes zemlju motikom... Mislim , u danasnje vreme... Cccccc!
kao, eto obradjujes zemlju motikom... Mislim , u danasnje vreme... Cccccc!  Samo sam shvatio da Ti se telila krava i da nije bilo nikog tu oko tebe da ti pomogne, jel tako?
 Samo sam shvatio da Ti se telila krava i da nije bilo nikog tu oko tebe da ti pomogne, jel tako?  A to Brate mili sto su Ti fekalije po sred dvorista, to Ti nije u redu, to pod hitno da se izmesti
 A to Brate mili sto su Ti fekalije po sred dvorista, to Ti nije u redu, to pod hitno da se izmesti  

Pozdrav i cujemo se!!!
 Pozdrav i cujemo se!!!  

ooo ima i cura...kojoj treba moj broj mobitela
 ooo ima i cura...kojoj treba moj broj mobitela