KishRobert
Prijatelj Foruma
gde si olivere?
trebao bi ove zime doci do varazdina,da obidjem rodbinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zrine892 je napisao(la):haha...ma da jos da se zenim ne hvala...nisam ozenjen..imam 20 god...zar ne piše kod mene u profilu
Super. Onda bih mogli da se nađemo na pićuKishRobert je napisao(la):gde si olivere?
Do klenovnika imam cca 5km.slavonac je napisao(la):pozdrav svim novim članovima
olivere jesi blizu klenovnika.
biljana&dragan je napisao(la):Pozdrav svim članovima
@oliver - postoji li kod Varaždina mesto koje se zove Donja Voća (bar se tako zvalo 85) i koliko je to Tebi blizu.Tražim druga koji je tu živeo, a izgubio sam kontakt 87-88
Postoji Donja i Gornja Voća ,blizu je Klenovnika znači cca 5km
Post je spojen: [time]1258617912[/time]_________________________________________________
@neoneo , @mityoo , @karalic - shvatam vas svu trojicu , ali moram da napomenem da je prevarant prevarant pa ma iz koje "Srbije" bio , stoga smatram da ne treba pominjati južnu , severnu ili neku drugu "Srbiju". I ja sam u toj kategoriji "južnih Srba" , al ne smatram sebe prevarantom
Mislim da je dovoljno ono samo u prvom delu recenice! Pitacu te ja kada se zameris sa nekima od njih, pa onda krenedudovcanin je napisao(la):Pozdrav za sve a posebno moderatore!