Sapatnik
Član
Ако мислимо у европу и за то ће да траже неки папир. И кацигу. И опрему. И ...
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najlakse je predati seZnači vozimo bicikl i dalje...
Како ћу доказати?! Ја ћу ти лако доказати, са техничким карактеристикама тог возила у којој је категорији по овом накарадном закону.......а и ШТО бих ја доказивао да прелази у А1 категорију???......то ко први пут региструје (на нове табле), треба да докаже да остаје у АМ категорији.......ако нема потврду од произвођача, неће га ни регистровати на жуте табле (осим ако му у оригиналном рачуну, који се налази у досијеу возила, стоји највећа брзина 45км/ч).....а како су на том твом техничком издали регистрациони лист, говори ти довољно што осталих 5 нису хтели а овај 6 је пристао......нисам ја измислио тај накарадни закон.Kako ti mozes da dokazes da apn4k iz 1977 prelazi u A1? Nikako! Zato je sve u rukama kontrolora. Isto sam prosao kad sam registrovo tomu vinkovica trazili su mi brojac radnih sati. Sto za tomu je nemoguca misija naci i onda obisao par tehnickih i naidjem na neki tehnicki koji pusti bez problema. Takodje rodjak ima 5 traktora u selu u vojvodini i u manjim mestima su manje rigorozni. Svi se boje za svoj posao, ali ima nekih koji se ne boje. Pa i ako ih zatvore opet ce da otvore tehnicki pod drugom firmom. Bitno je da se radi.
Како ћу доказати?! Ја ћу ти лако доказати, са техничким карактеристикама тог возила у којој је категорији по овом накарадном закону.......а и ШТО бих ја доказивао да прелази у А1 категорију???......то ко први пут региструје (на нове табле), треба да докаже да остаје у АМ категорији.......ако нема потврду од произвођача, неће га ни регистровати на жуте табле (осим ако му у оригиналном рачуну, који се налази у досијеу возила, стоји највећа брзина 45км/ч).....а како су на том твом техничком издали регистрациони лист, говори ти довољно што осталих 5 нису хтели а овај 6 је пристао......нисам ја измислио тај накарадни закон.
Код нас је маса људи одустала од регистрације АПНа......наравно осим оних 2000-неко годиште, пошто је тима у техничким карактеристикама наведено да им је највећа брзина 45км/ч.
Послато са Mi 9T помоћу плуга