Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i ta sa kašičicom je na mestu, otvorim fioku 6-7 kašičica sve različite, uzeo sam neku srednju pa po njoj. A stavljao sam po dve na 16l vode, takva mi neka leđna prskalica. Pre su te digitalne vagice bile izuzetno skupe, kakva je situacija danas, jel ima neka ponuda prihvatljiva za Nas van EU ?
U svakom slučaju hvala na odgovoru.
od one za koju ti mislis da je jedina..
Tako je, 20g/100l vode. Meni su u apoteci dali jedan zgodan fišek "tatjer" od tvrdog kartona sa numeracijama za količine. Vrlo dobra i korisna stvar. Tako da mi nije bila potrebna vaga.po uputstvu zaštitara iz apoteke sam stavljao 2gr/10l vode.
Vrlo je ocigledno iz onoga sto si napisao.Ti znaš o kojoj ja mislim i šta mislim?
Nisam agronom, pogotovo na zaštiti bilja
Aj kaži nama, a i sa čim da se prska, i ja sam to primetio u voćnjaku al nisam smeo da mešam nešto sa chorusom, tj ne znam smeli se mešati sa insekticidom i kojim.....I da, evo da si bio fin rekao bih ti i koja je larva na listu ali ovako.....
Verovatno se radi o mrazovcu.Aj kaži nama, a i sa čim da se prska, i ja sam to primetio u voćnjaku al nisam smeo da mešam nešto sa chorusom
e jebi ga Gvozdene, tako ti je to kad se praviš pametan
Verovatno se radi o mrazovcu.
Ja samo kazem da mnogo toga sto tvrdis da znas ne znas, i da mnogo toga sto napises nije tacno.
I da, evo da si bio fin rekao bih ti i koja je larva na listu ali ovako.....
Tvrdis da nije?
Pa hajde reci sta ti mislis...