Vocar
Član
Izvinjavam se svim forumašima na ovolikom udaljavanju od teme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači sutra ili u nedelju prskanje, samo da kiša stane da pa to može ljudski da se odradi.
Kad latice opadaju, proces zametanja je završen i pčele više i ne prilaze tom voću. Ako se radi prskanje traktorskim atomizerom, on dodatno oduva latice u opadanju pa nema bojazni za pčele.
Tu sam Mišo, malo zaostajem, spremam neke kolokvijume, pa ništa ne stižem, uveče malo pregledam šta ima novo na forumu, a sada sam i u toku dana uhvatio vremena jer pada kiša pa napolju nema šta da se radi, da ne idemo više u , pošalji mi pp i napiši šta ima novo kod tebe . Da li si napravio plan za fazu precvetavanja ?
prskao sam cacanku rodnu ( koja je u potpunosti procvetala) i lepoticu koja je mozda tek 20 posto cveta sa signum + fobos, ali su me izgleda zeznuli ovi u apoteci jer su mi rekli da je 80 gr signuma na 100 l vode. da li je to losa koncentracija, da li ponovo da prscem? koristi li se fobos u sljivi ( posto ga koristim u malini i kupini i pokazao se dobar)
Dakle ne na 100 litara nego na ar.(Monilia laxa) u količini od 0,56-0,75 kg/ha (5,6-7,5 g na 100 m2).
Utrošak vode: 600-1000 l/ha