Farma
Novajlija
Eraser, reci mi sta mislis o 1204.Kupio sam ga u decmbru,sad treba da dodjete na 1 servis.Ako izlazis na treren mozda se i vidimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Od decembra do sad samo 50 sati?
Tebi traktor onda nije bio neophodan.
jel moze neko da mi kaze kako su se pokazale zadnje gume sa ravnim sarama na modelima 1204/1304,mislim na rad u vlaznijim uslovima i na trajnost?
Da li ima jos onih kockastih u agrovojvodini ili samo ovih YTO.Naravno kupio sam ga sto sam imao viska 35000 eura.
---------- Poruka napisana u 17:31 ---------- Prethodna poruka je at 17:28 ----------
Kod starog modela kockice su iste gume ,3000 sati zadnje dobre a prednje pojedene.
nema već godinama,mnogo je ljudi tražilo tu staru seriju međutim neprave se više u Kini.Dileri sami priznaju da su imali veliku potražnju za kockicamaDa li ima jos onih kockastih u agrovojvodini ili samo ovih YTO.Verovatno cemo se vidjati u Bačkoj Palanci.