YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Eraser, reci mi sta mislis o 1204.Kupio sam ga u decmbru,sad treba da dodjete na 1 servis.Ako izlazis na treren mozda se i vidimo.

Navozao na prazno 50 sati, jer na njivi i tako nije moglo da se uđe.
Nego juce sam pricao sa jednim koji je vozio yto 554 kod njenog kolege (drugara) i kaze mi da neverovatno kliko je brz, ide puno brze od imt 539, u transportu na lenijama nemoze ici 4-tom nego samo 2-gom max 3-cem brzinom. Iznenađen je njegovom snagom, brzinom i konfornošću, za potrosnju nije znao da mi kaže

Mjerio sam i ja na 549 brzinu kad je imao nove gume i dok majstor nije zavrnuo pumpu isao je 40... Samo odrzavaj kocnice i pazi na tlak u gumama i sve ce biti OK

jel moze neko da mi kaze kako su se pokazale zadnje gume sa ravnim sarama na modelima 1204/1304,mislim na rad u vlaznijim uslovima i na trajnost?

Jutros mi se covek zalio, ima 120-ku, 3000rs, jos uvek prve gume na njemu, vuce 4 brazde resetkasti...Prezadovoljan je sa njim kako radi. E sad, promenili su mu serviseri iz AV 7 pumpi visokog pritiska (ne mogu da kazem Bosch jer nije proizvodjac Bosch) da bi na kraju neki lokalni dundjer odvrnuo sraf na pumpi, kada su dosli da menjaju 8. put, i video da nema dovoljno goriva i rekao im da je verovatno problem u dovodnom crevu i kada su ga promenili, stavili veceg promera, traktor od tada normalno radi i vise se ne kvari pumpa. Dalje, stoji im rastavljen vec dva meseca jer su skinuli desnu trubu posto im je otisao semering na poluosovini i ne mogu da ga nadju. Sto znaci da je traktor kao traktor dobar jer je jedino ovo imao od kvarova, ali bi servisna sluzba trebala malo da se uozbilji, kao i nabavka delova.

Samo 3000? Ma mora da natuce bar 33000 pa tek onda malo da se pocnu trositi.... :osmeh: O serviserima bi mogli da razvezemo pricu.... Kako iz av tako i iz ap. Cast izuzecima ali kakvih se stvari covek moze naslusati od njih...... Za njih smo izgleda stvarno seljaci.

Naravno kupio sam ga sto sam imao viska 35000 eura.
Od decembra do sad samo 50 sati?
Tebi traktor onda nije bio neophodan.

---------- Poruka napisana u 17:31 ---------- Prethodna poruka je at 17:28 ----------

Kod starog modela kockice su iste gume ,3000 sati zadnje dobre a prednje pojedene.
jel moze neko da mi kaze kako su se pokazale zadnje gume sa ravnim sarama na modelima 1204/1304,mislim na rad u vlaznijim uslovima i na trajnost?

Ja sam danas otkopao iz snega moga kineza.Prekosutra ću ga paliti posle 58 dana mirovanja pod ceradom.Videćemo kako pali.

Pa znam kad sam zadnji put radio jer je bilo podrivanje ,a vodim datumsku i ostalu evidenciju radova.Mogu ti reći da sam se uželeo da ga malo provozam kroz selo.

Naravno kupio sam ga sto sam imao viska 35000 eura.

---------- Poruka napisana u 17:31 ---------- Prethodna poruka je at 17:28 ----------

Kod starog modela kockice su iste gume ,3000 sati zadnje dobre a prednje pojedene.
Da li ima jos onih kockastih u agrovojvodini ili samo ovih YTO.

Poslednja izmena:
Cisto sumnjam da ih vise ima ne prave se takvi vec godinama a i ovima ce uskoro unapredenje modela i redizajn

Nazad
Vrh