Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Erwin je napisao(la):kako mislis ....sts te zanimamatkoviczoran1 je napisao(la):lep je.šta ima od opreme?![]()
Post je spojen: [time]1299471021[/time]_________________________________________________
Nije problem!cena je bila u junu prosle god 13 500 evraiceburn je napisao(la):ERWIN@ Ako nije problem koja je cena molim te?
Nije 904,nego 804 ! njega koristim za teze poslove.oranje tanjiranje,za prevoz itd. i zimi sa njim vadim robu!a 554 za predsetvenu obradu(pod povrce)i sa njim vadim robu dok vremenski uslovi to dozvole!i za lakse poslove u njivi!i tako....miroslav k je napisao(la):ERWIN@
za cega najvise koristis 554? a za cega 904?
pre 3 godine je cena traktora bila 21000evra! napravio sam 1100 sati do sada! kog yto-a imas ti?i kako si zadovoljan sa njim?koliko sati ima?Cvele St. je napisao(la):erwine koliko si platio 804 i koliko si sati napravio sa njim?![]()
najbolje je da pitas clana matkoviczoran, on ima 804 i ima i rusa u istoj klasi, pa nek ti on kaze za potrosnju, i prolistaj malo vise ovu temu i forum pa ces saznati visefiat615 je napisao(la):koliko trosi goriva u oranju po hektru 804![]()
mene toliko i ne zanima koliko trosi,i (koliko mu treba..)fiat615 je napisao(la):koliko trosi goriva u oranju po hektru 804![]()
Sve zavisi gde, u laksoj zemlji moze ali negde u tezoj ko znafiat615 je napisao(la):ja orem sa fiat 615, pa cu mozda uzet neki jaci do 100 konja svidio mi se 804 da vuce 3*12
Uf,uf ala si ti to strucno objasnio,pre nego sto nam objasnis kako si dosao do tog saznanja pogledaj ovu temu:Vlasto je napisao(la):YTO 904 je bolji od Belarusa 920 i po potrosnji, i udobnosti i skoro duplo je bolji YTO. . .
ja sam stavio manometar.tamo gde ti je uvrnut električni pokazivač na tom vodu stavi mehaničkiCvele St. je napisao(la):imam jedno pitanje u mom yto 804 nemam manometar za pritisak ulja,dali jos neko nema i dali je neko izveo posebno u kabinu manometar?
zavisi kakva je zemlja kod tebe,ako je pesak onda ok.ali kod nas YTO 120 vuce 3 brazde!ako imas 40 konja na jednu glavu,to jefiat615 je napisao(la):ja orem sa fiat 615, pa cu mozda uzet neki jaci do 100 konja svidio mi se 804 da vuce 3*12