mladja kg
Član
Bio je moj stari da gleda yto 454 kod čoveka ima ga tek godinu koristi ga za šumu ali tu su ekstermni uslovi rada, vuče balvane itd,kaŽe Zadovoljan,čekam kredit i uzimam yto 454
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne znam o kojoj ručici pises daj postavi sliku mozda mogu da ti odgovorim, a izolaciju je stavljao član SOYACORN na yto 904, 1204 nije tako bučanCvele St. je napisao(la):jer moze neko da postavi par slika za tu zvucnu izolaciju kako se postavlja i gde ? i zasta sluzi mala poluga ispod rucne kocnice nema je u knjizi tako da neznam zasta je,ako neko zna neka pise
Ta mala rucica sluzi za podesavavje hidraulike dole je plivajuce a skroz gore nesto kao prinudno ,skroz gore se koristi pri oranju da plug postize brze zadanu dubinu ,rucica se moze fiksirati ima navrtka ispod kabina na toj ruciciCvele St. je napisao(la):jer moze neko da postavi par slika za tu zvucnu izolaciju kako se postavlja i gde ? i zasta sluzi mala poluga ispod rucne kocnice nema je u knjizi tako da neznam zasta je,ako neko zna neka pise
miroslav k je napisao(la):@erwin
postavi neke slike od 554, mislim da tog jos nismo videli u ovoj temi
sinisa1979 je napisao(la):hmm kod nas je isto auspuh sa strane ali nije takav kao kod idklecina. kod nas je onaj veci tj cev je veca i drugacije je... a i sad vidim sta su nama drpili definitivno. ona zavesa-venecijaner ili kako god da se zove sto ide kod sajbne sa unutrasnje strane... zasto u svakoj firmi postoji kleptoman?
kako mislis ....sts te zanimamatkoviczoran1 je napisao(la):lep je.šta ima od opreme?
Nije problem!cena je bila u junu prosle god 13 500 evraiceburn je napisao(la):ERWIN@ Ako nije problem koja je cena molim te?