YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Bio je moj stari da gleda yto 454 kod čoveka ima ga tek godinu koristi ga za šumu ali tu su ekstermni uslovi rada, vuče balvane itd,kaŽe Zadovoljan,čekam kredit i uzimam yto 454

Cvele St. je napisao(la):
jer moze neko da postavi par slika za tu zvucnu izolaciju kako se postavlja i gde ? i zasta sluzi mala poluga ispod rucne kocnice nema je u knjizi tako da neznam zasta je,ako neko zna neka pise :ppozdrav:
ne znam o kojoj ručici pises daj postavi sliku mozda mogu da ti odgovorim, a izolaciju je stavljao član SOYACORN na yto 904, 1204 nije tako bučan
@mladja kg
kakav kredit cekaš? mislim da u Agrovojvodini daju baskamatni na 5 godina

Cvele St. je napisao(la):
jer moze neko da postavi par slika za tu zvucnu izolaciju kako se postavlja i gde ? i zasta sluzi mala poluga ispod rucne kocnice nema je u knjizi tako da neznam zasta je,ako neko zna neka pise :ppozdrav:
Ta mala rucica sluzi za podesavavje hidraulike dole je plivajuce a skroz gore nesto kao prinudno ,skroz gore se koristi pri oranju da plug postize brze zadanu dubinu ,rucica se moze fiksirati ima navrtka ispod kabina na toj rucici

miroslav k je napisao(la):
@erwin
postavi neke slike od 554, mislim da tog jos nismo videli u ovoj temi
wgvwop.jpg

Evo slike od YTO554 što sam obećao

nije kod mene je sa desne sija mi P kad je povucem vidis da ima zice za senzor kad je spustena,a kad povucena ,a leva mi sluzi za kardan za ono 5 min stop,a i kad palim kardan da ne krci

Ta mala rucica sluzi za brzinu reagovanja prilikom udara pluga u neki panj, osovinu ili tako nesto!
Skroz dole je brzo reagovanje, u sredini srednje brzo, i skroz gore sporo!!

@idklecin
ako si hteo da postavis sliku trebao si copy i paste link koji ti je ispisao posle uploada slike
Post je spojen: [time]1299429936[/time]

@idklecin jer sad stigao novi kontigent? jer treba i u moje selo da stigne isti takav.

jer mozes da mi uslikas auspuh kako je odradjen sa strane posto na starijim modelima nije bio tako.
nek sluzi i zarađuje, :ppozdrav:

i jos nesto ako ti nije tesko izmeri rastojanje prednjih tockova od ripne po ripnu unutrasnja mera, nekako mi deluje uzan. pa ako bi ga proširio mogao bi skinuti blokadu sa granicnika i dobio bi veci anšlag tockova. :cao:

hmm kod nas je isto auspuh sa strane ali nije takav kao kod idklecina. kod nas je onaj veci tj cev je veca i drugacije je... a i sad vidim sta su nama drpili definitivno. ona zavesa-venecijaner ili kako god da se zove sto ide kod sajbne sa unutrasnje strane... zasto u svakoj firmi postoji kleptoman?

sinisa1979 je napisao(la):
hmm kod nas je isto auspuh sa strane ali nije takav kao kod idklecina. kod nas je onaj veci tj cev je veca i drugacije je... a i sad vidim sta su nama drpili definitivno. ona zavesa-venecijaner ili kako god da se zove sto ide kod sajbne sa unutrasnje strane... zasto u svakoj firmi postoji kleptoman?

Treba da budeš bezobrazan sa njima ni nama nisu dali ništa a posle oni kažu da sleduje cela vreća alata kutija za alat (radi se o rusu)

znas kako... razmisljao sam da se bunim ali najgore je sto se necu zakaciti sa onim koji je to skinuo. a ne bih voleo da me uzmu na zub pa da mi pri servisiranju nesto zakenjaju ili slicno... kad tako gledam onda ko sisa "zavesu". ali da nije u redu NIJE! ipak je ovo Srbija pomirimo se s tim.

matkoviczoran1 je napisao(la):
lep je.šta ima od opreme? :ppozdrav:
kako mislis ....sts te zanima
Post je spojen: [time]1299521421[/time]

Nazad
Vrh