YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
nemam ništa protiv,samo mislim da su mu maknucnuli 4 tega po 40kg svaki.on je predviđen za 10 tegova napred tj.400kg.napred i nazad na zadnjim točkovima 360kg.
nisu maznuli. sleduje ga 6kom. 904 ima 8kom a 1204 10kom. cvele nek ti je sa srecom i da zaradi jos jednog bez problema!

traverzne tj.uzdužna ojačanja što idu od prednje maske do zvona.moj traktor treba da fabrički bude težak 4600kg. međutim ima 4500kg.znači samo kod mene su zakinuli na 100kg.gvožđurije.zamislite kolika je to cifra na desetine hiljada samo jednog modela traktora.slična vam je situacija i kod drugih proizvođača ali ne svih.piše da ima 4600kg,al piše i na tarabi,pogotovo što su skinuli tegove,spoljnu hidrauliku,traverzne,mnogo slabije poluge,plastični blatobrani.mnoge delove skidaju upravo i sami dileri,tako da samo dobronamerno vas upozoravam da prilikom kupovine obratite pažnju :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298587012[/time]

Prošli tjedan sam bio na sajmu SIMA gdje je bilo i YTO traktora na njihovom štandu. No nisu traktori ono što je zanimljivo već jedna (na slici lijeva) azijatkinja koja se šetala oko traktora. ::super::

Uploaded with ImageShack.us

Na slici je YTO 1004.

Ljudi imate temu Čestitke za ponove i tamo čestitajte kolegama na kupovinama!
Sve čestitke koje su bile ovde su obrisane jer im nije mesto ovde.Mislim da smo dovoljno skrenuli pažnju da se više ne čestita u ovim temama.Da ne bi morali da kažnjavamo potrudite se da to više ne radite!

Cvele St. je napisao(la):
hvala svima na lepim zeljama :ppozdrav: neverujem da su skinuli kad sam bio u agrovojvodini svi su imali 6 komada,a i te cu mozda da skinem netrebaju mi ni oni :D posto i taj nosac tegova je dosta tezak i most od prednje vuce stace mu vise tezak je 4600 kg :D
Ja ti predlazem da ne skidas tegove,jer ipak znace!ja imam isti takav traktor,i ja sam na probu skinuo napred i iz tockova,al sam ih vratio!ali ja traktor ne koristim za setvu,vec za teze poslove!pa zato su mi potrebni tegovi. :D

kod mene ce se koristiti sa lakse poslove pa cu da ga olaksam imam traktor od 160konja koji radi teske poslove,mozda ce yto par dana godisnje da ore i to je to :D

Bećarina pusta je napisao(la):
diklofen je napisao(la):
Mislim da je na slici 1604

Krivo misliš.
Ne bih rekao!! U pitanju je 1604! :D
Post je spojen: [time]1298641937[/time]

Yto 1004:

2h3sozl.jpg

Yto 1604 (dual wheel):

33thwrs.jpg

@yto904: Skini sliku u orginalu pa ju malo bolje prouči. Sad ćeš ti meni reć koji je to traktor na slici koju sam ja uslikao i taj isti traktor pregledao. ::lose::

Izvinjavam se!! U pravu si, zumirao sam 50 puta taj broj i tek iz 51 sam uspeo da skontam kako to nije 6 nego 0!! :ppozdrav:

yto x904 je napisao(la):
Izvinjavam se!! U pravu si, zumirao sam 50 puta taj broj i tek iz 51 sam uspeo da skontam kako to nije 6 nego 0!! :ppozdrav:
[/quot
yto x904 je napisao(la):

Možda je trakto od 100ks ali hauba od 160ks nika se ne zna požda pogrešili. Ili neko iz zezanja prepravio 0 u 6.

jer moze neko da postavi par slika za tu zvucnu izolaciju kako se postavlja i gde ? i zasta sluzi mala poluga ispod rucne kocnice nema je u knjizi tako da neznam zasta je,ako neko zna neka pise :ppozdrav:

Nazad
Vrh