YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
gagi je napisao(la):
komsiji je pukao hladnjak za grejanje na yto554 moze da se nabuci neki drugi ili d kupuje orginal nisam isao da vidim koliko ima mesta unutra i kako izgleda

Ja mislim da može od stojadina i može da se nađe za jeftino.

Svaki ciga svoga konja hvali!
Ne znam kakav ti je hladnjak u kabini, ja sam u rusa stavio od renoa 4 kad mi se raspao fabricki.Svaki traktor je dobar svome vlasniku... :ppozdrav:

Ajde vlasnici YTOa recite i koliko često treba podmazivati vodenu pumpu. Jedna mi otišla a na drugoj se već pojavila kapljica. ::lose:: Molim za savet, Majstori neznaju. ::lose::

ako se stave kvalitetni lezajevi i semering skoro da i ne moras podmazivati. kako se podmazuju vodene pumpe bez mogucnosti podmazivanja? nikako! pa opet traju po 5-6god aktivnog rada.

jer zna mozda nekog predstavnika za yto traktore u bosni?Posto mi je drug dosao iz bosne i kaze mi da yto od 80 konja tamo kosta 22000maraka sto je oko 11000e :sta:

Soyacorn je napisao(la):
Ajde vlasnici YTOa recite i koliko često treba podmazivati vodenu pumpu. Jedna mi otišla a na drugoj se već pojavila kapljica. ::lose:: Molim za savet, Majstori neznaju. ::lose::
nemoj da mazes uopste nego skini onu mazalicu, isto i one ma zadnjim poluosovinama, jer kad mazes vise nego sto treba mast izbaci semering, -mora negde da izadje

Cvele St. je napisao(la):
jer zna mozda nekog predstavnika za yto traktore u bosni?Posto mi je drug dosao iz bosne i kaze mi da yto od 80 konja tamo kosta 22000maraka sto je oko 11000e :sta:

To možda dođe toliko uz povrat države. Ja sam prije jednu godinu slao mail ovlaštenom dileru YTO traktora za BiH. Konkretno zanimo me model 554 i taj model s carinom i PDV-om izađe 24 000 KM za keš lovu.

miroslav k je napisao(la):
Soyacorn je napisao(la):
nemoj da mazes uopste nego skini onu mazalicu, isto i one ma zadnjim poluosovinama, jer kad mazes vise nego sto treba mast izbaci semering, -mora negde da izadje

Rastavio sam pumpu i vidim da mast ulazi izmedju dva ležeja koji su otvoreni ali do semeringa nemože. Semering je dosta čudan. Podmazivati sigurno treba zbog ležajeva.

10.500 eura traktor od 75 konja...Tako rekose,zivo me zanima na sta ce da lici...Ne sumnjam u Agromehanizaciju,posto rade kao distributeri Zetora,ali ovo ce biti hit ako se dobro pokaze :D

Pa zar nisu rekli da je 45ks 10500 eura.Ja nisam čuo da se spominjao neki od 75ks.
Ako bude 75ks za 10500e ja ću im sigurno biti mušterija.

Nikad nisam kudio niti hvalio neke traktore.Interesuje me trenutna cena YTO1204 i MTZ 1221(u nekoj varijanti).Ukoliko su im cene iste ili bar slične ipak mislim da je MTZ mnogo bolja kupovina.

Nazad
Vrh