YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
ja sam okolinom pozarevca i sa ytom 904 vucem 3 brazde i to prvom brzom u stigu a oko sela sporije,to dosta zavisi od zemlje brzina,kodmene u kraju kazu da na brazdu treba se racunati 30 konja

kod mene treba oko 40-50 konja po brazdi ja vucem imt 757.30 sa ursusom od 160 konja ove godine mu je bilo tesko i trecom sporom,a za yto planiram da uzmem vogela dvobraznog :D

Vlasto je napisao(la):
Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja
Dali si imao nekad MTZ.ili samo lupaš bezveze.

mdw525 h je napisao(la):
Vlasto je napisao(la):
Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja
Izgleda da lupa bezveze... smesan je jako :haha: :haha:

Smejte se u temi MTZ ili Belorus, a ne ovde!! :D Mislim da je vec postalo glupo i dosadno da se ova dva traktora porede samo po recima!! Svaki cigan hvali svog konja... Najbolje da se to pokaze na terenu... Rus protiv Yto, pa nek bolji pokaze sta zna, a price ostavimo za kasnije.... Pozdrav.... :ppozdrav:

Lala iz Banata je napisao(la):
Vlasto je napisao(la):
YTO 904 je bolji od Belarusa 920 i po potrosnji, i udobnosti i skoro duplo je bolji YTO. . .
Ta idi begaj. Ej sto volem ovakve komentare... :haha:

taj opasno...meni je dosta kad mi dodje komsho traktorist cirka 30god...ja ga pitam za cic cine,a on meni-besh traktor kad mu moram skinuti haubu da proverim nivo ulja!(1204 kockica)al lep je bez haube...i bolje ladi :haha: inace dobri su!koliko su jaki-felne dobijaju osmice na sve i jednom!888 :D a gume dve godine max! ali to neki izgleda vole... to su prednosti nad daleko nekvalitetnijim ruskim krsem. ::svaka cast::

ljudi sve ima svoju cenu,za te pare koliko sam ja platio yto 904 je ekstra,dokle god ide i nema kvara nema boljeg,,,,,hehe

majilovac je napisao(la):
ljudi sve ima svoju cenu,za te pare koliko sam ja platio yto 904 je ekstra,dokle god ide i nema kvara nema boljeg,,,,,hehe
e ovakav odgovor postujem i cenim-a ne neke glupe uporedbe moj,moj i MOJ traktor je najbolji i svi ostali su O! ::svaka cast::

2ir3lag.jpg
54ixe1.jpg
.ja sam ovako stavio merač pritiska ulja. :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1299946291[/time]

E ovako. Nemam ja nista protiv za ove kineske traktore samo cu da napisem sta ima kod mene u selu. Pre tri godine uslo je u selu 5 traktora od ovog 4kineski (3 od 120ks 1od 80) Ovi sto su kupili od 120 ks su smejali da ja dajem duplo vise a dobijamo isti traktor :sta: . Sad vec dvoje hoce da prodaju imaju u njega nekih 1300 r.s a moj John 2200 (jos nije ni uhodan :haha: ) a nikome ne treba ni za 20000 ::novac:: tako da sad ja :haha: :haha: :haha: :haha: .U medjuvremenu je kupio i moj komsija neznam valjda onaj 804 dotera ga kuci swe lepo :veseljak:: ::vino:: Sutra dan sedne komsija da ga istera iz supe kad zatvori vrata ispadne mu sofersajba ::lose:: Mislim ::sramota::

matkoviczoran1 -identicno kao ja na mojima...bolje je kad vidis merac,nego lampicu..kad se ona upali-kasno je.a moze i da crkne. :ppozdrav:

tacno tako,svi bi uzimali clasove i caseove da imaju para svaka roba ima svog kupca,nevozi svako ni mercedesa :ppozdrav:

matkoviczoran1 je napisao(la):
brate nema svako para za dzondira :ppozdrav:
::svaka cast::
Post je spojen: [time]1299954223[/time]

komsiji je pukao hladnjak za grejanje na yto554 moze da se nabuci neki drugi ili d kupuje orginal nisam isao da vidim koliko ima mesta unutra i kako izgleda

mdw525 h je napisao(la):
Vlasto je napisao(la):
MTZ nemam al sam vozio i nesvidja mi se uopste. . . al dobro svako ima svoj ukus Traktora . . . Najbolje da se to pokaze na terenu... Rus protiv Yto

i opet se nista ne bi dokazalo! sto je kod jednog lose kod drugog nije i obrnuto. aj batalite bespotrebno ispisivanje strana dokazivanjem koji je bolji....

Nazad
Vrh