Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali si imao nekad MTZ.ili samo lupaš bezveze.Vlasto je napisao(la):Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja
Ta idi begaj. Ej sto volem ovakve komentare...Vlasto je napisao(la):YTO 904 je bolji od Belarusa 920 i po potrosnji, i udobnosti i skoro duplo je bolji YTO. . .
Izgleda da lupa bezveze... smesan je jakomdw525 h je napisao(la):Dali si imao nekad MTZ.ili samo lupaš bezveze.Vlasto je napisao(la):Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja
Lala iz Banata je napisao(la):Ta idi begaj. Ej sto volem ovakve komentare...Vlasto je napisao(la):YTO 904 je bolji od Belarusa 920 i po potrosnji, i udobnosti i skoro duplo je bolji YTO. . .
e ovakav odgovor postujem i cenim-a ne neke glupe uporedbe moj,moj i MOJ traktor je najbolji i svi ostali su O!majilovac je napisao(la):ljudi sve ima svoju cenu,za te pare koliko sam ja platio yto 904 je ekstra,dokle god ide i nema kvara nema boljeg,,,,,hehe
matkoviczoran1 je napisao(la):brate nema svako para za dzondira
i kod mene tako se racuna!40-45 konja po brazdi,ali ove god.ponegde je bilo malo 45 konja!ako se uzore posteno!Cvele St. je napisao(la):kod mene treba oko 40-50 konja po brazdi ja vucem imt 757.30 sa ursusom od 160 konja ove godine mu je bilo tesko i trecom sporom,a za yto planiram da uzmem vogela dvobraznog
MTZ nemam al sam vozio i nesvidja mi se uopste. . . al dobro svako ima svoj ukus Traktora . . . Najbolje da se to pokaze na terenu... Rus protiv Ytomdw525 h je napisao(la):Dali si imao nekad MTZ.ili samo lupaš bezveze.Vlasto je napisao(la):Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja