YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Jos jedno opste pitanje.Jer moze neko od vlasnika modela od 90ks da napise sta se sve dobija sa traktorom (poteznice,broj tegova,itd),treba ovih dana da dobijem i ja jednog pa da znam sta me ceka a sta su mi maknuli?

Erwin je napisao(la):
matkoviczoran1 je napisao(la):
lep je.šta ima od opreme? :ppozdrav:
kako mislis ....sts te zanima
Post je spojen: [time]1299471021[/time]
Post je spojen: [time]1299522498[/time]

nema klimu,ni gramer sediste!ali je kabina preciznije uradjena nego kod 804!radio sa usb ::namigivanje::cak i bolje greje!
Post je spojen: [time]1299523453[/time]
Nije 904,nego 804 ! njega koristim za teze poslove.oranje tanjiranje,za prevoz itd. i zimi sa njim vadim robu!a 554 za predsetvenu obradu(pod povrce)i sa njim vadim robu dok vremenski uslovi to dozvole!i za lakse poslove u njivi!i tako....

2rw0q6a.jpg

evo jos koja slika
Post je spojen: [time]уторак, 08. март 2011. 09:34:37 CST[/time]

Post je spojen: [time]1299599019[/time]

danas bio u agrovojvodini i taman su istovarali i sklapali traktore, stigao novi kontigent, ima i malo izmene na traktorima, sediste ima pojas, pozeznica zadnja je klizna, ima kutiju za alat napred, auspuh je sa strane, stakla na kabini nemaju okvir i jos mozda neke sitnice koje nisam primetio,

Cvele St. je napisao(la):
erwine koliko si platio 804 i koliko si sati napravio sa njim? :D
pre 3 godine je cena traktora bila 21000evra! napravio sam 1100 sati do sada! kog yto-a imas ti?i kako si zadovoljan sa njim?koliko sati ima?

fiat615 je napisao(la):
koliko trosi goriva u oranju po hektru 804 :D
mene toliko i ne zanima koliko trosi,i (koliko mu treba..) ::namigivanje::ne merim non stop ko neki!samo da uradi kvalitetno kako treba!jer gajim korenasto povrce a tamo treba dubina !kada sam izmerio izaslo mi je oko 18 l po kj.ali sam isao u manju brzinu!ali kad orem laksu zemlju brze idem,sigurno je ispod 18l po kj. :D

imam jedno pitanje u mom yto 804 nemam manometar za pritisak ulja,dali jos neko nema i dali je neko izveo posebno u kabinu manometar?

YTO 904 je bolji od Belarusa 920 i po potrosnji, i udobnosti i skoro duplo je bolji YTO. . .

Cvele St. je napisao(la):
imam jedno pitanje u mom yto 804 nemam manometar za pritisak ulja,dali jos neko nema i dali je neko izveo posebno u kabinu manometar?
ja sam stavio manometar.tamo gde ti je uvrnut električni pokazivač na tom vodu stavi mehanički :ppozdrav:

Pa na Rusu prvo sto ode to je vozac . . . . Yto trosi 30% goriva manje od rusa, i kad saltas brzine na rusu menjac ide cak do kocnice, a na YTO lepo 4. brzine nema saginjanja

fiat615 je napisao(la):
ja orem sa fiat 615, pa cu mozda uzet neki jaci do 100 konja svidio mi se 804 da vuce 3*12
zavisi kakva je zemlja kod tebe,ako je pesak onda ok.ali kod nas YTO 120 vuce 3 brazde!ako imas 40 konja na jednu glavu,to je :D.za duboko oranje.-normalno-

Nazad
Vrh