YTO

• Začetnik teme Kristi
  • Datum pokretanja
Učlanjen(a)
21 Mar 2022
Poruka
341
Ako sam dobro pročitao negde u ovoj temi je neko napisao da ima dva tipa motora u YTO 804? Ili sam nešto umislio 🤔😁

vlada88

Član
Učlanjen(a)
4 Avg 2011
Poruka
513
Gde se ispusta rashladna tecnost? Nema u knjizi,a nisam video slavinu na hladnjaku?
Sutra moram opet pogledati.
Imamo problem da nece nekada da spusti poluge. Ako je prikljucna masina teska spusti,ako su poluge podignute, a prazne nece da spusti. Onda "zezam" unutra ventil plus minus pa spusti, ili samo umisljam da to pomogne :D
Da li je neko imamo slicnih problema?
Kao da sam ranije citao, na postovima u nazad, da im odlaze ti ventili pa je neko slao na popravku u Trstenik.

Зорге

Član
Učlanjen(a)
26 Mar 2019
Poruka
3.586
Што? Па не производе се филтери за сваки појединачни тип трактора или мотора. Мој "Фотон" има филтер за уље какав је и на "Дајцу", а филтери за гориво су од "Голфа" 1 дизел, па тако и тражим у продавници.

Matić

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
40.999
Sve može da se ubudži.Drugar je na M.F umesto originalnog filtera hidraulike koji košta dosta rocanglama zavijao neki jeftiniji od par hiljada, isto je to samo ga navoj malo ''be. 😂

Srđan.Sokol

Član
Učlanjen(a)
23 Mar 2011
Poruka
516
Што? Па не производе се филтери за сваки појединачни тип трактора или мотора. Мој "Фотон" има филтер за уље какав је и на "Дајцу", а филтери за гориво су од "Голфа" 1 дизел, па тако и тражим у продавници.
Pa da al godinama se prica o ceni filtera ja sam nekindan slucajno cuo da jenisto mahindra yto filter pre poskupljenja bio 800din sad je 1200
Nez koliko je u av ilinkod roberta filter

sremac84

Član
Učlanjen(a)
13 Feb 2014
Poruka
6.386
Jeste da se filter ne menja svaki dan, to stoji al što bi ga ja plaćao u av toliko i toliko novaca kad na drugom mestu taj isti filter košta duplo manje.. U av uzmem samo ono što na drugom mestu nema...

Matić

Super Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
23 Apr 2009
Poruka
40.999
Poenta je u tome što može da se kupi Donaldson, Fleetguard i njima slični za dosta nižu cenu od tog PRC kvaliteta.

Vrh